Aktywne Wpisy

MonazoPL +170

Zwierz33 +2
Gdzie według was którzy korzystacie z uslug barbera/fryzjera męskiego leży granica ceny ? Przy jakiej przestaniecie chodzić ?
Wyobraźcie sobie, że w USA barber kosztuje 20-30 $ a w niemczech ok. 25-30 euro. Przy czym oni zarabiają np. z 2500 tys euro w górę. Mówie o ludziach co nie pracują przez agencje pracy z polski.
A u nas barber ile ? 80 zł najtaniej a od nowego roku będzie kolejne +10 zł
Wyobraźcie sobie, że w USA barber kosztuje 20-30 $ a w niemczech ok. 25-30 euro. Przy czym oni zarabiają np. z 2500 tys euro w górę. Mówie o ludziach co nie pracują przez agencje pracy z polski.
A u nas barber ile ? 80 zł najtaniej a od nowego roku będzie kolejne +10 zł
źródło: 1000_F_205498258_AfQmtyR5kO5llwKd6fWRRxcc4xRUbQcb
Pobierz

![Zatrzymać samotność, odbudować wspólnotę recepta na więcej dzieci [WYWIAD]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/8783086a596abfd0a6275b556d035beacf985a630576d392b422608af4fd1727,q80.jpg)

#warszawa #boldupy
źródło: comment_T3TqFzzEeyS7k3XxOqh5leDd4Sr1Vk6W.jpg
Pobierz@pinot_noir:
Obstawiam, że to ciąg pieszo-jezdny, gdzie rdzieci moga tak samo przebywać jak i samochody.
Odpowiednikiem tego w domkach rodzinnych jest podjazd, uwierz mi, tam dzieci się normalnie bawią.
A tragedie bywają, tak, sam znam taki przypadek gdzie dostwaca pizzy zabił na osiedlówce dziecko.
Ale dziecko się nie bawiło, bo na tej się akurat nie bawiły i ludzie zabierdalali 40-50 (było
Komentarz usunięty przez moderatora
@pinot_noir:
"posprzątanie chodnika" - czyli w bezpiecznym miejscu.
I co teraz pajacu?
Ale nawet jeśli idzie o drogi, to zobacz np: Hiszpania:
https://goo.gl/maps/2CZELA2tyJs
źródło: comment_PDSjiyRwSB9hnVwTRImxgcWIir89vvQY.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_foTCWDNYE1POvfrqFDkcydhTOhykE1pX.jpg
Pobierz@pinot_noir:
Człowieku, dostałeś na zdjęciu ten chodnik o który chodzi w sprawie.
Nie wiem co ty mi pokazujesz, ale jak swoją ulicę, to tez sa chodniki. Cięzko się maluje trawę, a nie widze nic złego w malowaniu chodników. To nie jest malowanie bloków. Z 5 dni i znika, bo sam po takich chodnikach chodzę czasem.
ps
Nie wiem, co mają pędzące fury do chodników.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_8sNv2xEKuKStOfU4x6sOVsfvLtiioaDd.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
i mysle przecie to dla nich normalne ( ͡° ͜ʖ ͡°)