Wpis z mikrobloga

@adi2131: Szczerze mówiąc po raz pierwszy od wielu lat, myślę, że może być. Nigdy nie uznawałem kompromisu "peło albo piz" ale teraz naprawdę nie widzę innej opcji. Korwiny czy Kukizy to śmieszne tworki lub dupowłazy. Peło jest baaaardzo dalekie od ideału, ale pis to borderline psychopata. wolę tych "co piją ale nie biją".
  • Odpowiedz
@spere: Trochę podniosą podatki, sfinalizują sprzedaż wszystkich kluczowych spółek w obce ręce (bo biedaczyska zdążyli tylko PKPE), przywrócą na listę refundacyjną niemieckie leki w miejsce polskich, odpolitycznią (obsadzą swoimi ludźmi) TK i może, tak na osłodę, odpolitycznią TVP przywracając TLNŻ. Głos oddany na PO to dobrze oddany głos!

NIE! PO było najgorszym rządem w historii wolnej Polski, totalnie antypolski rząd. Już SLD było sto razy lepsze. Nie pamiętacie jak ludzie
  • Odpowiedz
@piker: Napisałem długi post i finalnie go anulowałem... Więc krótko.
500+ moim zdaniem wspiera tylko nieróbstwo. Po co pracować skoro może lecieć kasa z mops + 500+? Zresztą ilość miejsc pracy jaka się pojawiła wraz z tym programem mówi sama za siebie.

Pis rozwalił przetarg na helikoptery które wybrali sami wojskowi. Finalnie na 99% przez kilka lat nie będziemy mieli żadnego nowego helikoptera a jeśli już to dostaniemy coś co
  • Odpowiedz
@adi2131: Po ostatnim polroczu jestem przekonany, ze samo znikniecie PIS i zastapienie go czymkolwiek, nawet koniem bedzie dobra alternatywa.
  • Odpowiedz
azie obrotu ziemią, i inne podobne, przestaną rozmontow

@adi2131: oczywiscie ze jest, nadal ich nienawidze, ale jesli do wyboru jest tylko opcja 1. plankton - utrzymanie pisu przy wladzy 2. po/nowoczesna - odebranie wladzy pisowi, to patriota wybierze opcje numer 2
  • Odpowiedz