Aktywne Wpisy

mieszkamzmamusia +54
#przegryw za kilka dni to już prawie będzie dwa lata jak jeżdżę w pyszne. Robota niezbyt poważna, bardziej dorywcza, bo jedzie jakiś pomarańczowy ludek rowerkiem czy to śnieg czy to deszcz i nierzadko rowerkiem po chodniku nielegalnie, więc sami wiecie. Mimo tego nie mam kompletnie żadnej motywacji żeby zmienić te prace, bo i tak zbytnio nie mam na co wydawać, a do tego uzbierało się jakaś tam poduszkę finansową, więc nie ma

#polityka #4konserwy #neuropa
Komentarz usunięty przez moderatora
@spere: aha
NIE! PO było najgorszym rządem w historii wolnej Polski, totalnie antypolski rząd. Już SLD było sto razy lepsze. Nie pamiętacie jak ludzie walczyli
To jest właśnie smutne w Polskiej polityce, że jest rozpierdziel, przychodzą wybory, wygrywa inna partia no i co? Przecież gorzej nie będzie? A tu taki #!$%@?.
Na następnych wyborach na głosie będzie można co najwyżej sobie narysować obrazek bo już kompletnie nie ma na kogo głosować.
@epll: Ja myślę, że 500+ to - absurdalnie - całkiem niezły program. Socjal jest w Europie czymś normalnym i pożądanym przez statystycznego Kowalskiego, Polska jako państwo musi o niego konkurować. Dużo moich znajomych wyjechało na zachód "bo tam państwo dba o rodzinę nie to co tu
500+ moim zdaniem wspiera tylko nieróbstwo. Po co pracować skoro może lecieć kasa z mops + 500+? Zresztą ilość miejsc pracy jaka się pojawiła wraz z tym programem mówi sama za siebie.
Pis rozwalił przetarg na helikoptery które wybrali sami wojskowi. Finalnie na 99% przez kilka lat nie będziemy mieli żadnego nowego helikoptera a jeśli już to dostaniemy coś co nie
@adi2131: oczywiscie ze jest, nadal ich nienawidze, ale jesli do wyboru jest tylko opcja 1. plankton - utrzymanie pisu przy wladzy 2. po/nowoczesna - odebranie wladzy pisowi, to patriota wybierze opcje numer 2