Aktywne Wpisy
Tacho_ +33
Pytanie do dzieciatych facetów ...
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Davvs +782
Na TVPiS w wieczornych wiadomościach ta pani importowana z Najlepszej Korei - zwana prezenterką - informuje, że umowa na Caracale została zerwana. Gratuluję wam, pisowykopki. pluję wam w twarz
dopiero z perspektywy pisowskiej degrengolady zaczynam doceniać rządy PO, na które niemiłosiernie #!$%@?łem. #polityka
Jakbyś ktoś napisał o PO to co ty teraz, tylko że rok temu, to byś go zwyzywał i dał na czarnolisto.
bardzo licze na konsolidacje opozycji, bo polskie spoleczenstwo kosztuje 500zl i bez owej konsolidacji tego moze byc bardzo ciezko. byle nie wygladalo to jak zlew :D
@asenjo: na Węgrzech zadziałało, oh wait. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale z drugiej strony, to poprzednicy orbana zrobili grunt jak malo kto. a jednak pis jest bardziej nieudolny niz jego blok, przy wyborach wskazniki beda to pokazywac
@Yahoo_: Ja pamiętam. I był burdel jak cholera, mógłbym pisać kilka godzin. Ale jednak Lech hamował brata, nie pozwoliłby np. na takie majstrowanie przy TK.