Wpis z mikrobloga

@asenjo: jak patrze co sie dzieje w tym kraju to autentycznie chce mi sie plakac, pis robi co robi i co my mozemy zrobic? przeciez nie posluchaja nawet jak przez miesiac codziennie odbywalyby sie wielosettysieczne demonstracje a nie chce zeby doszlo do rozlewu krwi jak na ukrainie, no ale przyjmijmy ze jednak w pewnym momencie sie polapia ze dalej tak sie nie da i znowu beda wczesniejsze wybory, wtedy mozemy glosowac
@kurt_hectic: to jedynie pretekst, przeciez nie powiedza ze #!$%@? bo macierewicz ma inna wizje
@Syllem: no wlasnie nie do konca - teraz priorytetem jest uwolnienie polski od tej bandy #!$%@?, to jest imperatyw. jesli sondaze beda pokazywaly trzecia droge, to bardzo chetnie dam im szanse. wole oddac glos na PO jesli to ma odebrac pisowi wladze, niz oddac glos na nie wiem, Partie Libertarianska
@asenjo: ja osobiście nic nie proponuję, sam głosuję na mniejsze partię takie jak KUKIZ, Korwin, Narodowcy, Braun - przynajmniej wiem, że nie #!$%@?ą mojego głosu. Cała reszta to POPiSowe gówno Lewackie Partie Razem z PSL na czele.
@thcluboy: aha, narodowcy, lewackie, tak sadzilem. nie musisz odpisywac juz w sumie. do tego nie proponujesz nic, ale nie skalasz reki "lewactwem" xD
ja pozostane przy glosowaniu na uklad, ktory pozbawi pis wladzy. jak wymienilem wyzej, to moze byc kazdy oprocz razem, no i narodowcow, o ktorych zapomnialem ze wzgledu na ich szczegolna marginalnosc
@kruger92: zgadzam sie. ale poki alternatywy nie ma, to starasz sie choc troche zminimalizowac okrutna won w twym marnym zywocie bez perspektywy zmiany na realna lib-demowską opcje, czy co tam kto lubi