Aktywne Wpisy
mickpl +305
Hołownia na przedwyborczo-paralentoeuropejskim standupie pedzioł "Polska 2050 nie poprze kredytów 0%" oraz "nigdy więcej programów takich jak kredyty 2%"
Well, that escalated quickly XD
#nieruchomosci #mieszkanienastart #codzienneministerstworozwoju
Well, that escalated quickly XD
#nieruchomosci #mieszkanienastart #codzienneministerstworozwoju
xionacz +157
Koniec bycia ulaną świnią. Czas zadziałać, bo inaczej nie dożyję czterdziestki. Do zrzucenia 52 kg.
Zaczynam od ćwiczeń cardio, bo nadciśnienie nie pozwala na siłowe, to potem ( ͡º ͜ʖ͡º). Życzcie mi wytrwałości...
#silownia #wykop30plus #zdrowie
Zaczynam od ćwiczeń cardio, bo nadciśnienie nie pozwala na siłowe, to potem ( ͡º ͜ʖ͡º). Życzcie mi wytrwałości...
#silownia #wykop30plus #zdrowie
Partia która nazywa się "wolnościową" (xD) urządza w najbliższą sobotę protest przeciwko...PRYWATNEJ telewizji Polsat bo ta nie chce wyemitować ich spotu xDDDDDDDDDDDDDD
Szczyt automasakracji? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#neuropa #bekazprawakow #bekazkuca #bekazwiplera #bekazpszemka #wipler #korwin #polityka
Sam się zmasakrowałeś TYPIE.
Mają prawo protestować a ja mam pełne prawo to wyśmiać.
czym innym jest nie lubienie polsatu, a czym innym organizowanie protestu przeciwko decyzji polsatu dotyczącej działalności stacji
typowy dla kuców brak umiejętności logicznego rozumowania i rozumienia nawet prostych tekstów
@afc85: człowieku weź ty użyj mózgu. 8 października jest Marsz na którym chcą zaprotestować m.in. przeciwko poprawności politycznej niszczącej Europę. Wipler nie organizuje żadnego protestu przeciwko Polsatowi.
jednoznacznie odnosi się do tej, konkretnej decyzji polsatu, wiec to raczej ty zacznij myśleć albo chociaż naucz się czytać
Lewactwem to mi Pszemo raczej zajeżdża.
@The_Riddler: to ty chyba nie rozumiesz wolnego rynku. Czyli że jak sklep sprzedaje kotlety z gównem a ktoś to odkryje to nie wolno o tym mówić bo wolny rynek a decyzja o dodawaniu gówna do kotletów to suwerenna decyzja prywatnej budki z kotletami?
Taki polsat teraz może taki prostest zlać albo się ugiąć - to jest wolny rynek właśnie.
Masz tu