Aktywne Wpisy

yourgrandma +124
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
PannaBezSpiny +146
źródło: temp_file615671172398574709
Pobierz

Niech ktoś mądrzejszy wytłumaczy mi w jakim celu zmarnowali tyle miejsca pod ekranem, a do tego wcisnęli tam pasek z przyciskami ekranowymi?
Nie lepiej było zrobić "fizyczne" przyciski tak aby obszar pod ekranem się nie marnował?
Dlaczego producenci telefonów podejmują tak irracjonalne decyzje?
Tak wiele pytań, tak mało odpowiedzi.
#smartfon #android #googlepixel
źródło: comment_SDNpR5KC5muRBjgQmUeuFcryaVvq0Hmd.jpg
Pobierz@JanuszProgramowania: Mam Nexus 6P miałem iphone z czytnikiem w reku tak samo samsungi. Najszybciej i najwygodniej działa dla mnie własnie nexusowy. Rewelacyjna sprawa, idealnie pasuje do palca i mojej ręki.
Odblokowywanie telefonu na stole - tak, może być uciążliwe ale czy używanie telefonu który leży na stole jest takie wygodne - imho nie, więc i tak podnoszę go do ręki. Teraz zanim w normalnym telefonie sięgnąłbym kciukiem, to palec wskazujący już
Tak, ja z N4 wskoczyłem na s7 bo już mnie zmęczył ten rozmiar. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://rebrn.com/re/the-bottom-nexus-bezel-is-so-big-because-its-a-recycled-design-t-2761262/