Wpis z mikrobloga

@zgon: praktycznie niemożliwe, której wersji dodatku używasz i na jakiej przeglądarce? :) Może coś nie znikać, albo się zawieszać, ale nie nie pojawiać...
  • Odpowiedz
@FilipChG: tak jak pisałem we wpisie, problemu ze znikaniem nie będzie, ale może się pojawić problem z dublowaniem wpisów, spróbuję to dopracować jeszcze przez noc i zobaczymy :) Co do problemu wcześniej to faktycznie jest do poprawienia, nie powinno być dużym problemem, i tak muszę jeszcze dodać avatar po lewej do powiadomienia :D

Dzięki za informację

@zgon: zaraz sprawdzę pod FF, a nie masz czasami spacji pomiędzy tagami?
  • Odpowiedz
@zgon: wait, nie znasz zasad :D wejdź pod http://www.wykop.pl/ludzie/settings/zgon/ tam powinieneś mieć nowe pole na samej górze nazwane obserwowane tagi, i tam wpisz oddzielone przecinkami tagi które chcesz obserwować a następnie kliknij zapisz ;) Nie mogę zrobić tego w ten wykopowy sposób, bo obserwowane tagi użytkownika nie są nigdzie publicznie dostępne więc nie mam ich jak pobrać
  • Odpowiedz
@zgon: to z pewnej strony interesujące bo u mnie na ff owszem działa, ale z powodu pewnej pierdoły, którą oczywiście poprawię, nie wyświetla odpowiednio licznika, więc jeśli u Ciebie działa to super, aczkolwiek nie powiem, jestem zaskoczony :D Pod chrome natomiast, wszystko powinno być perfect.

Tak czy tak, dzięki za informacje :)
  • Odpowiedz
@zgon: no to właśnie, będzie jeszcze licznik jak z normalnymi powiadomieniami, oraz informacja w tytule strony :D Tylko jak naprawię by działało pod FF :)
  • Odpowiedz