Aktywne Wpisy
Fjubens +26

Osayomato +2
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Bylem na weekendowym wyjezdzie z kumplami w góry bez różowego. Za dnia jak byłem na stoku tak co dwie godziny wysyłałem jej zdjęcie i mówiłem co tam u mnie, jak sobie radze. Wieczorem z 10-15minut popisałem no i tam sporadycznie jakies odpisanie.
Po czym różowa potem do mnie obrażona, że ją ignorowałem i wolałem z kumplami siedziec niz jej odpisac. To chyba trochę przesada nie uważacie?
Bylem na weekendowym wyjezdzie z kumplami w góry bez różowego. Za dnia jak byłem na stoku tak co dwie godziny wysyłałem jej zdjęcie i mówiłem co tam u mnie, jak sobie radze. Wieczorem z 10-15minut popisałem no i tam sporadycznie jakies odpisanie.
Po czym różowa potem do mnie obrażona, że ją ignorowałem i wolałem z kumplami siedziec niz jej odpisac. To chyba trochę przesada nie uważacie?

Robię stronę dla klienta z wykorzystaniem szablonu z themeforest. Biorę cebuliony za całą usługę, a potem nasze drogi się rozchodzą, bo klient mówi że sam będzie wszystko aktualizował i prowadził.
O ile w przypadku wtyczek ma w swoim kokpicie info o konieczności aktualizacji, to w przypadku szablonu z themeforest już nie. Mi z kolei przychodzą info na maila o aktualizacjach szablonu (bo z mojego konta kupuję na themeforest motywy, które potem wykorzystuję w zleceniach od klientów).
Pytanie: jak Wy to ogarniacie w takim przypadku? Wysyłacie klientowi - nawet jeśli nie świadczycie mu już usług - zaktualizowany szablon? A może jest jakaś wtyczka, która pozwala na aktualizacje szablonu z poziomu kokpitu?