Czy istnieje już darmowy lub płatny (w granicach rozsądku) sposób na odblokowanie bootloader'a w Sony Xperia SP C5303? Komórka jest już stara,a soft stockowy to tragedia (wieszający się ekran, alarm, który potrafi nie zadzwonić czy random crashe). Ktoś? Coś?
@FIFO: mam ten telefon, Tu nic nie zrobisz jedyne to ten 4,1 jakos po wsi dziala, telefon ma strasznie wolą pamiec i dlatego laguje, pomimo mocnego procesora
@Solitary_Man: FW C530312.0.A.1.257 1272-3352R1A + towel root+ busybox+ towelroot random crash fix + xposed framework+ Titanium Backup i freeze większości bloatware od Sony. Lepszej konfiguracji nie znalazłem. Teraz można powiedzieć, że ten telefon jest w końcu sprawny.
Zabawa z AR-15 na strzelnicy, a potem do baru na 4 piwka i powrót do domu samochodem ( ͡º͜ʖ͡º) Zaczyna mi się coraz bardziej podobać w tej Ameryce ( ͡º͜ʖ͡º)
Czy istnieje już darmowy lub płatny (w granicach rozsądku) sposób na odblokowanie bootloader'a w Sony Xperia SP C5303? Komórka jest już stara,a soft stockowy to tragedia (wieszający się ekran, alarm, który potrafi nie zadzwonić czy random crashe). Ktoś? Coś?
To chyba to, ale upewnij się
Podpunkt - Unlock your Xperia SP