Aktywne Wpisy
Trzesidzida +277
Czy to już starość jeśli #!$%@? wie po co trzymam w szufladzie stary kabel VGA który prawdopodobnie już do niczego się nie przyda?
#pytaniedoeksperta
#pytaniedoeksperta
mickpl +174
To jest serio absurdalne jak wiele ludzi w tym kraju uwierzyło, że droga do emerytury i wolności finansowej to nabycie 3 kurników inwestycyjnych pod najem, na których obłożenie będzie zawsze, bez względu na to, że kurników przybywa, ludzi ubywa, a rynek jest już wyraźnie wysycony.
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #kurnikiinwestycyjne #przemysleniazdupy
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #kurnikiinwestycyjne #przemysleniazdupy
Jest sprawa. Chcę popracować nad swoją kondycją, sylwetką, nad sobą ogółem. Brakuje mi aktywności. Od jakiegoś czasu jeżdżę na desce, ale to za mało. Podpytałem brejdaka (studiuje na AWF w Wawie) czego się chwycić. Bez namysłu polecił mi #boks. Jeszcze podkręcił mnie @BigMazi (pozdrawiam mireczku i wołam nie bez powodu). Tutaj potrzebuję pomocy.
Uczęszczał ktoś na tego typu treningi w Lublinie? Ktoś poleci jakiś klub?
A co do boksu to wszystko fajnie ale nim zaczniesz to obejrzyj sobie to: http://www.filmweb.pl/film/Wstrz%C4%85s-2015-738529
@mrowed: Oglądałem "Wstrząs". Na razie chcę potrenować, wypocić co mam do wypocenia. Wyżej jeszcze nie mierzę. Co do deski - longboard (konkretniej cruiser, dojeżdżam dzień w dzień do pracy, po pracy czasem porywam się