Aktywne Wpisy
Grendisk +5
##!$%@?
Ej obsrane śmiecie, słyszeliście kiedyś o czymś takim jak moralność?
#administracja
Chciałbym serdecznie poprosić o #!$%@? mnie z tej społeczności ludzi z głębokimi niepełnosprawnościami.
Stworzyliście najobrzydliwszy, najbardziej ociekający gównem i śmieciem portal, jaki można sobie wyobrazić. Pluję na was po równi jak na tych #!$%@?ów.
14. rocznica, to i tak za wiele, na tej śmierdzącej śmieciem portalu. Większość z was nadaje się do utylizacji.
Ej obsrane śmiecie, słyszeliście kiedyś o czymś takim jak moralność?
#administracja
Chciałbym serdecznie poprosić o #!$%@? mnie z tej społeczności ludzi z głębokimi niepełnosprawnościami.
Stworzyliście najobrzydliwszy, najbardziej ociekający gównem i śmieciem portal, jaki można sobie wyobrazić. Pluję na was po równi jak na tych #!$%@?ów.
14. rocznica, to i tak za wiele, na tej śmierdzącej śmieciem portalu. Większość z was nadaje się do utylizacji.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Gnojek tak wczuł się w rolę gangstera, że zmienił nazwisko na fejsie na „Romek KMWTW” i jako profilowe wrzucił fotę, jak siedzi w fotelu z kotem i szklanką herbaty, że niby whisky pije. W jego historii wyszukiwania w Google znalazłem hasło „tanie złote łańcuchy”. Zapytał mnie też, jaki raper jest najbardziej gangsterski – powiedziałem mu, że Mezo, więc przez dobre dwa tygodnie z głośników #!$%@?ło „Aniele tak wiele dla ciebie bym zrobił”.
Narkobiznes braciszka kwitłby i za zarobione środki mógłby kupić już niejedną drożdżówkę, gdyby nie to, że na jednej ze szkolnych dyskotek jakiemuś gówniarzowi puściła się krew z nosa po wciągnięciu paracetamolu. Ogarnijcie: gówniak płacze, podłoga obmazana jego juchą, a wychowawczyni wzywa bagiety. Oczywiście testy wykazały skład podejrzanego białego proszku, zaś braciszek wykręcił się, że to tylko takie żarty były i skończyło się na comiesięcznych wizytach u szkolnej pedagog (i niedoszłym zawale matki). Braciak usunął konto na fejsie i rozpowiadał znajomym, że został „świadkiem koronnym”.
Na chwilę obecną brat pożegnał się z życiem na krawędzi – wraz ze Staszkiem postanowili rozliczyć się z przeszłością nagrywając rapową płytę. Za ostatnie pieniądze kupili najprostszy mikrofon i nagrywają piosenki – do #!$%@? z internetu bitów – o życiu ulicy i gniewie blokowisk. To nic, że żyjemy we wsi na 600 mieszkańców i najbliższe bloki są dopiero w mieście powiatowym.
#narkotykizawszespoko
Komentarz usunięty przez autora
@marqustd: dobry wariat
@marqustd: Z rodzonym bratem dzielisz połowę genów, z bratem przyrodnim 1/4.
@marqustd: łap + za to