Wpis z mikrobloga

@Krzemol: @vin42: Może przesadziłem, ale 113-konnego Rovera w dieslu brałem do prędkości około 50km/h. W każdym razie przyspieszenie w warunkach miejskich jest wystarczające.
  • Odpowiedz
@vin42: 10 litrów gazu przy silniku 2.0 to mało, wg mnie aż niezdrowo mało. Ale prawdą jest, że takie malutkie silniki to jest dramat. Gdyby spalanie faktycznie było dwukrotnie mniejsze niż w pojemniejszych silnikach to spoko, ale ~25% różnicy to zdecydowanie za mało.
  • Odpowiedz
@NewEpisode: seicento za 8 koła?
SEICENTO ZA 8K ?
K---a a ja Nexie za którą dałem 1300 wstydzę się na wykopie pokazać xD
K---a stary, rozumiem pierwsze auto, rozumiem że nie warto przesadzać z litrażem, ale nie wiem, nie lepiej już kupić starszego trupka za 2000, dołożyć kolejne 2000 w naprawę by było picuś glancuś i mieć 4000 w kieszeni na czipsy i batony?
Za 8k to kumpel sobie kupił
  • Odpowiedz
Co w tym dziwnego? każdy jeździ tym co chce. Czy wg. was lepiej by było jak by kupił za 8 000 zł auto na, które go nie stać? i później przyszło by mu np. komplet opon za 2 000 zł albo zrobić głupie hamulce przód i tył (komplet tarcze + klocki) i zapłacić ponad 1000 zł za części ze średniej półki do większego auta i nie było by go stać, to by
  • Odpowiedz
@qps666: nie panikowałbym aż tak, audi 80 tak ma abt 1,8 spalają około 8l, abk 2,0 9-11, większe wersje 2,3-2,8 12-16l lpg (tylko oczywiście w dobrym stanie a nie zajechane z najtańszą instalacją, która nie widziała mechanika od x lat)
  • Odpowiedz