Wpis z mikrobloga

Różowy mówi że damy radę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@NewEpisode: Właśnie pokazałeś różowemu, że rodzina, bezpieczeństwo, komfort nic dla Ciebie nie znaczy. Dodatkowo ujawniłeś, że nierozsądnie rozporządzasz pieniędzmi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@NewEpisode: fajna furka! Wygląda jak starszy brat mlecznych Góralek.

Nie słuchaj Mirków, pewne jest to, że wszyscy Ci zazdroszczą takiej bryki! Jednak 8k to trochę dużo, miałbyś za to 5755 Góralek licząc jedną po 1,39 zł (cena z Żabki) ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Prześlij nam w wiadomości prywatnej swój adres, a przygotujemy Ci słodką przesyłkę składającą się z 20 pysznych wafelków + góralkowego kubka! Koszt takiego
  • Odpowiedz
@NewEpisode: Ech ale wlasnie nie o to chodzi, zeby kupic audi czy passerati z cofnietym licznikiem czy po dachowaniu z przeszczypionym vinem. W tej cenie po prostu mozna znalezc juz na wypasie Saaba 9-3 I wstawianego juz tutaj przez jednego z mirkow, civica VI w hatchbacku w super stanie, czy nawet nierzucajacego sie w oczy konkretnego nissana almere , ba nawet wiecej aut mniej znanych za to zachowanych w dobrym
  • Odpowiedz
@coolerini: Szukałem i Almery N16, i Civica VI. Nie było takich aut w mojej okolicy, a bardzo chciałem iść w Japońską motoryzacje. Saab 9-3 jest moim nr1 pod względem tego jak powinno wyglądać auto, jednak koszty ubezpieczenia by mnie zjadły.
  • Odpowiedz
@lady_katarina: Mam kolegę który też się zaciął na seicento. Pojechaliśmy oglądać, wykręcało mnie jak chciał dać 6k za seicento, a obok stała Honda civic za 6100. W końcu nie wytrzymałem i stwierdziłem że idziemy oglądać tą Hondę. No tak tak ładna, ale wiadomo jak to Honda, pewnie jakiś pryszczaty s---------k ją ciarał jak chciał. W wyścigu wygrał Punto :) Prawie 3k a igiełka. Nawet klima jest. Dobrze ze mu wybiłem
  • Odpowiedz
@NewEpisode: 115k przebiegu w CC i SC to już końcóweczka( ͡° ͜ʖ ͡°) miej 8k-kup Sejczeto( ͡° ͜ʖ ͡°)- xD
Wspóczuje bo jazda takim samochodem to tragedia.jeździłem jakis czas i golf 3 jest o niebo lepszy z kazdym silnikiem.komfort zawieszenia nie porównywalny
  • Odpowiedz