Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +2124
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
Nacho_Libre +17
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
2010r
Pierwsza rejestracja 22.11.2011
115000km
1.1MPI 55KM B+LPG
8000zł
@NewEpisode: Właśnie pokazałeś różowemu, że rodzina, bezpieczeństwo, komfort nic dla Ciebie nie znaczy. Dodatkowo ujawniłeś, że nierozsądnie rozporządzasz pieniędzmi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Nie słuchaj Mirków, pewne jest to, że wszyscy Ci zazdroszczą takiej bryki! Jednak 8k to trochę dużo, miałbyś za to 5755 Góralek licząc jedną po 1,39 zł (cena z Żabki) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prześlij nam w wiadomości prywatnej swój adres, a przygotujemy Ci słodką przesyłkę składającą się z 20 pysznych wafelków + góralkowego kubka! Koszt takiego
Komentarz usunięty przez autora
Wspóczuje bo jazda takim samochodem to tragedia.jeździłem jakis czas i golf 3 jest o niebo lepszy z kazdym silnikiem.komfort zawieszenia nie porównywalny
Komentarz usunięty przez moderatora
@j5ska: Nie w takiej wersji, tu jest gaz (spala 15/100) i ma abs(nie działa) i 2 poduszki