Aktywne Wpisy

Chciałbyś zakazu tak dużych samochodów w miastach?
#samochody #motoryzacja #urbanistyka #warszawa #krakow #wroclaw #lodz #poznan #gdansk
#samochody #motoryzacja #urbanistyka #warszawa #krakow #wroclaw #lodz #poznan #gdansk
Chciałbyś zakazu tak dużych samochodów w miastach?
- Tak 36.1% (813)
- Nie 52.6% (1184)
- Nie wiem / sprawdzam 11.2% (252)

lexico +136

![[VIDEO] Wypadek na A1 Sierosław - Sceny po wypadku](https://wykop.pl/cdn/c3397993/5379198ae47936f6fb8134ecd8e7bb9036552ea1851ac944d41eb6bbf8416d0d,q70.jpg)

Niedawno po namowach dałem szanse linuksowi, dokładnie ubuntu jako systemowi na drugim, starym komputerze.
Nawet mi się podobał, do dzisiaj. Dotychczas nie był podłączony do internetu, ale dziś kupiłem kartę sieciową wifi na usb i oczywiście od razu zachciało mu się aktualizacji. Myślę: spoko, będzie lepiej chodził ten mój linuks.
Jakie było moje zdziwienie, kiedy po wszystkim i po restarcie nawet się #!$%@? nie odpalił. W sumie to cały czas pisząc to spoglądam na drugi czarny #!$%@? ekran i się śmieje. A w szafce nie mam chipsów, bo zaraz po nie idę do biedronki. xD
Wszyscy klną na windowsa, jakieś blue screeny itp itd. Całe życie miałem różne jego wersje i nigdy nic się nie działo.
Więc na zakończenie: panie linuks - #!$%@? pan z mojego komputra. xD
@JollyGiant: I właśnie dzięki takiemu podejściu udział Linuksa na desktopach jest w granicach błędu statystycznego.