Wpis z mikrobloga

Kisne z TVGry.pl XD Robią te swoje pseudo naukowe artykuły woda w grach,ogień ziemia, c---i XD A przychodzi prawdziwy naukowiec klocuch i ich wyjaśnia jednym filmem o łysiolach xD
#klocuch #tvgry
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Coffeephile: Mam podobne odczucie. Może jednego z nich słucham z dużym zainteresowaniem, ale np. ten typ z youtubea to beznadzieja. Wiem że teraz jest hype na Gonciarza i pewnie połowa obecnych widzów nie wie, że był związany mocno z grami wideo, ale on naprawdę ma gadane i dobrze się go słucha, teraz czy kiedyś.
  • Odpowiedz
@Coffeephile: Wszystko jest takie na siłę + to taki pecetowy beton uważający Gothica za 8 cud świata(xD) i ze znajomością retro na poziomie wolfenstein 3d i need for speed III. Przydałby się ktoś z konsolowym cyklem retro o latach 80 i 90, bo wtedy to konsole biły peceta strasznie.
  • Odpowiedz
@Coffeephile: @Reality: @SobanDELUXE: Dziwię się Waszym opiniom. Oglądam tvgry praktycznie odkąd powstali i uważam, że poziom poszybował w górę względem tego co było kiedyś (np. za czasów Gonciarza).

Bo co mieliśmy kiedyś?

Połowę materiałów stanowiły przeglądy tygodnia, flesze, recenzje gier i wiadomo relacje z targów.
Co mamy obecnie? To co wcześniej, ale IMO w lepszej formie + mnóstwo dodatkowych materiałów zaczynając od fenomenalnej serii Kacpra (cholera ten gostek strasznie się rozwinął przez ostatnie dwa lata) kończąc
  • Odpowiedz
@Wysztiglowany: k---a jak na początku jest fragment prawdziwego klocucha o łysiakach, to od razu się gęba cieszy, a reszta jest taka k---a wymuszona że to aż głowa boli. Wcale mi się nie podoba ta podróbka klocucha.
  • Odpowiedz
@M4lutki: Okej, przyznaję rację. Chyba skupiliśmy się, na pewno mogę to za siebie powiedzieć, na prezenterach. Którzy właśnie są trudni w odbiorze, dzięki czemu cały film po części także. Najbardziej to ten z youtubea, już wiem który - fangoten.
  • Odpowiedz
@M4lutki: To zalezy, ja wlasnie wole porzadne materialy typu recenzje gier i relacje z targow + czasem cos smiesznego typu kupa na glowie. Tyle oczekuje od serwisu z grami jako gracz. Te pseudo naukowe felietony ktore niby wymagaly "glebokiego researchu" a tak naprawde Kacper sobie przeczytal artykul na wikipedii do mnie nie trafiaja, ale moze za stary jestem.
  • Odpowiedz
@Reality: Mnie akurat fangoten tak bardzo nie w-----a jak ten drugi z pseudo radiowym głosem, co stara się mówić jakby właśnie w radiu pracował i akcentuje wszystko bezmyślnie. Na szczęście chyba już nie robi dla nich filmików.

No i materiały Jordana pomijam jak tylko się zorientuję, że to jego dzieło - gość wciska japońskie gierki gdzie się da, a ja nie jestem ich fanem.
  • Odpowiedz
@Reality: Ten typ fangoten to robi sobie taką obróbkę głosu do filmików, że brzmi to mega sztucznie. Czasem lepiej mówić naturalnie niż starać się udawać maczo lektora przy użyciu pierdyliarda efektów.
  • Odpowiedz
Teraz już nie, ale kiedyś to prawdopodobnie był nieogarnięty dzieciak.

@Mikka: klocuch to od zawsze był troll, kiedyś był po prostu trochę młodszy :)
  • Odpowiedz
@DoubleFace: @Coffeephile: @Reality: @SobanDELUXE: @M4lutki: ja tam lubię tvgry, widzę postęp od czasu gonciarza i tego drugiego chudziarza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Film o łysiakach idealnie wpasowuje mi się w satyrę na niektóre bezsensowne filmy ekipy z tvgry (vide woda ziemia kapitan planeta). Ale sama ekipa jest mega w porządku, no może oprócz Jordana, który ma wadę wymowy
  • Odpowiedz