Aktywne Wpisy

Bez sensu zupełnie korci mnie żeby wrzucić swoje dojce na mirko. Powstrzymajcie mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Obrzydzenie +191
Siedziałem w centrali w Moskwie, kiedy po raz pierwszy zobaczyłem profil tego Berkowitza. Nieźle się uśmiałem - zwykły ziomek, ale miał potencjał. Szef powiedział “ty się tym zajmiesz”, więc zajęłem się.
Trzynaście lat, k---a, trzynaście lat budowania tego aktywa. Setki tysięcy dolarów na szkolenia, kontakty, PR, kampanie. Nocami siedziałem i planowałem każdy jego ruch - kogo poznać, co powiedzieć, jak budować wizerunek. Rok po roku wspinał się po szczeblach kariery. Nasi analitycy
Trzynaście lat, k---a, trzynaście lat budowania tego aktywa. Setki tysięcy dolarów na szkolenia, kontakty, PR, kampanie. Nocami siedziałem i planowałem każdy jego ruch - kogo poznać, co powiedzieć, jak budować wizerunek. Rok po roku wspinał się po szczeblach kariery. Nasi analitycy
źródło: Ad6k9kpTURBXy84NTM0Y2RiOGQ0ZDQxOTNmYmI5MDU2Y2RlNzA1MTY3Ni5wbmeSlQMAAM0HgM0EOJMFzQSwzQJY3gABoTAB
Pobierz

źródło: comment_wEfmoHOhDwUyZcA5HYDpcjBel5QZniO9.jpg
Pobierz@Marbarella: Błąd, cały internet to jedno
@kaarp: Nie! Jak można zgadzać się na zawłaszczenie wspólnej przestrzeni, jaką jest internet, przez bandę imbecyli. To tak jakbyśmy zaczęli się zgadzać na uznawanie ulicy jako ringu, każdy może każdego bić.
W-----a mnie niemiłosierne, to mieszania z gównem tak wspaniałego tworu jakim jest internet ;|
@AzureTurtle: Znaczy się jakich poglądach? Bo ja bynajmniej nie czuję się "lewakiem" jak Gonciarz, a w tej sprawie całkowicie go popieram. Trzeba być totalnym przegrywem, żeby wypisywać to co ludzie wypisują pod filmikami tego typa. Po raz kolejny potwierdza się, że danym tematem najbardziej interesują się "hejterzy". Chce koleś to niech się maluje, nikomu w ten
Najbardziej zawsze cisnę bekę z tych samców alfa, co to się tak niezwykle rzucają o wygląd/ubiór innych. Muszą mieć widocznie strasznie
@wyporkiewicz: W sumie to moja reakcja była podobna :p
@Rski: W sumie to nie wiem co napisać, wrzuciłem tylko screen'a z postem Gonciarza chcąc wszcząć dyskusję na ten temat nie obierając żadnej ze stron, a Ty odrazu napisałeś, że się z niego naśmiewam. Może to dlatego, że nie dopisałem, czy go popieram czy nie ?
@Kiedys_Mialem_Fejm: Sorry,
Takie filmiki to chłopaczki z USA nagrywały niemal od początku tego serwisu, dziś nie ma tam żadnej sensacji jak ktoś wrzuci tutoriala drag queen także tego...
@hedgeh0g: A ja nie lubie sebixow (na to jest przyzwolenie) skrajnych gimbo-lewakow oraz tego typu kolesi jak ten z filmiku. Dlaczego chcecie mi mowic kogo mam
Komentarz usunięty przez autora