Wpis z mikrobloga

@kaarp: Posługując się logiką Twojego porównania, można by powiedzieć, że YouTube to normalna ulica, a taki np. 4chan to ring. Wystawiając cokolwiek na YouTube, owszem możemy się spodziewać miliona łapek w dół, ale nie karalnych gróźb.
  • Odpowiedz
@hedgeh0g: Nie każdy potrafi się wyrazić w ten sposób, są na tym swiecie ludzie tak prymitywni, że jedyne co potrafią napisać to własnie takie coś. Na codzień unikasz takich ludzi, w internecie niestety się nie da więc jeżeli nie potrafisz ich olać to powinnaś olać internet. Ludzie wrzucają cos do internetu i liczą tylko i wyłącznie na pochwały, tak się nie da.

@Marbarella: Błąd, cały internet to jedno
  • Odpowiedz
@kaarp: Aha, czyli powinniśmy olewać temat, no niektórzy już tacy są. Internet niczym się nie różni od reszty życia, po drugiej stronie są prawdziwi ludzie, a Internet jest tylko sposobem komunikacji pomiędzy nimi. Więc nie można powiedzieć "Po prostu się nie przejmuj" tylko piętnować takie zachowania.
  • Odpowiedz
Błąd, cały internet to jedno wielkie pole walki.

@kaarp: Nie! Jak można zgadzać się na zawłaszczenie wspólnej przestrzeni, jaką jest internet, przez bandę imbecyli. To tak jakbyśmy zaczęli się zgadzać na uznawanie ulicy jako ringu, każdy może każdego bić.

W-----a mnie niemiłosierne, to mieszania z gównem tak wspaniałego tworu jakim jest internet ;|
  • Odpowiedz
@peetee: no ale przecież tu nie chodzi o lubienie czy nie lubienie, jeśli uważam jakiegoś youtubera, nie wiem wonzia np., za idiotę albo osobę którą się brzydzę, to nie wchodzę i nie oglądam jego filmów tylko po to żeby wyzywać w komentarzach. Każdy może sobie istnieć póki nie wyrządza innym krzywdy, choćby nawet jadł schabowe z nutellą.
  • Odpowiedz
@Ruby302 od dawna wszyscy wiemy o poglądach Gonciarza. Nic dziwnego w tym poście.

@AzureTurtle: Znaczy się jakich poglądach? Bo ja bynajmniej nie czuję się "lewakiem" jak Gonciarz, a w tej sprawie całkowicie go popieram. Trzeba być totalnym przegrywem, żeby wypisywać to co ludzie wypisują pod filmikami tego typa. Po raz kolejny potwierdza się, że danym tematem najbardziej interesują się "hejterzy". Chce koleś to niech się maluje, nikomu w ten
  • Odpowiedz
@Ruby302: Wybitnie wk*rwia mnie w tym kraju jak bardzo skacze się po ludziach za bycie innym. Ja staram się wyznawać zasadę, że jeśli ktoś nie robi krzywdy mnie i ludziom dookoła, to ja jestem do niego całkowicie neutralny. Można podyskutować, nawet się posprzeczać, ale zachowajmy jakieś podstawy podstaw kultury.

Najbardziej zawsze cisnę bekę z tych samców alfa, co to się tak niezwykle rzucają o wygląd/ubiór innych. Muszą mieć widocznie strasznie
  • Odpowiedz
@hedgeh0g: Zgadzam się z Tobą w 100%
@wyporkiewicz: W sumie to moja reakcja była podobna :p
@Rski: W sumie to nie wiem co napisać, wrzuciłem tylko screen'a z postem Gonciarza chcąc wszcząć dyskusję na ten temat nie obierając żadnej ze stron, a Ty odrazu napisałeś, że się z niego naśmiewam. Może to dlatego, że nie dopisałem, czy go popieram czy nie ?
@Kiedys_Mialem_Fejm: Sorry,
  • Odpowiedz
@Ruby302: Te komentarze po raz kolejny upewniły mnie że w polsce jak w lesie,a przynajmniej na polskim youtube.
Takie filmiki to chłopaczki z USA nagrywały niemal od początku tego serwisu, dziś nie ma tam żadnej sensacji jak ktoś wrzuci tutoriala drag queen także tego...
  • Odpowiedz
nigdy nie zrozumiem jak można tak pluć jadem na człowieka, który właściwie żadnej krzywdy nikomu nie robi. Tak samo, jak słucham obelg na dziewczyny z mocnym, źle dobranym makijażem. Pośmiać się, wypowiedzieć - spoko, to zdrowe. Ale wymyślać najgorsze wyzwiska to już gruba przesada

@hedgeh0g: A ja nie lubie sebixow (na to jest przyzwolenie) skrajnych gimbo-lewakow oraz tego typu kolesi jak ten z filmiku. Dlaczego chcecie mi mowic kogo mam
  • Odpowiedz