Wpis z mikrobloga

#syria #rosja #ruskapropaganda ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dziękuje Panie Putin że nie odpowiedział Pan na zarzutkę amerykańskich wojskowych[prawdopodobnie działających wbrew swoim politycznym przełożonym], którzy chcieli sprowokować Rosję do ataku amerykańskich sił. Dziękuje że zapobiegł pan eskalacji konfliktu, lub być może wręcz i wojny światowej.
Plusujcie dobrego Pana Putina( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.....u - #syria #rosja #ruskapropaganda ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dziękuje Panie Putin że nie o...

źródło: comment_UisyhDsY1Sxx8S7UIvRNX7Ma0Djw5bBP.jpg

Pobierz
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tempname: Największą żenadą na tym tagu są ludzie, którzy obrażają innych użytkowników tylko dlatego, że ci mają inne poglądy oraz spamerzy i trolle. @Sniper12 dostarczał dobre treści i stanowił przeciwwagę do tagowego mainstreamu. Jeśli będzie chciał może usuwać konto nawet codziennie, nie interesuje mnie to.
  • Odpowiedz
@tempname: gimbie? z czym do ludzi stulejeczko ( ͡° ͜ʖ ͡°) to widać po twoich żenujących wywodach a jak będe chciał to JA cię odholuje za tag ( ͡° ͜ʖ ͡°)dzięki przy okazji se czarną odświeżę.
  • Odpowiedz
@tempname: dajesz link do pustej wiki , pajacujesz oraz szaklujesz i wyzywasz,tylko dlatego bo masz ból d--y o to ,ze konta nie usunąłem bo nie mogłem( ͡° ͜ʖ ͡°)stuleja kogoś parzy bo nerwowy jakiś
  • Odpowiedz
@tempname: jesteś upośledzony?? czy nie umiesz czytać ???? trafiłem na ten wpis bo #rosja idioto takich jak ty powinni w zamku daleko z Polski trzymać , na tag nie wróciłem tępoto ."dyskusja "jest zbędna jak dissy mówi ci nad uchem przedszkolanka
  • Odpowiedz