Aktywne Wpisy
rales +381
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
07-13 PAŹDZIERNIKA 2023
1. Prawo i Sprawiedliwość - 33,7% - 188 mandatów (⬇ 2,1%)
2. Koalicja Obywatelska - 27,8% - 149 mandatów (⬇ 0,7%)
3. Trzecia Droga - 10,4% - 43 mandaty (⬆ 1,4%)
4. Lewica - 9,9% - 40 mandatów (⬆ 1,2%)
5. Konfederacja - 8,4% - 39 mandatów (⬇ 1,3%)
07-13 PAŹDZIERNIKA 2023
1. Prawo i Sprawiedliwość - 33,7% - 188 mandatów (⬇ 2,1%)
2. Koalicja Obywatelska - 27,8% - 149 mandatów (⬇ 0,7%)
3. Trzecia Droga - 10,4% - 43 mandaty (⬆ 1,4%)
4. Lewica - 9,9% - 40 mandatów (⬆ 1,2%)
5. Konfederacja - 8,4% - 39 mandatów (⬇ 1,3%)
Xtreme2007 +183
W te wybory stawiam na #konfederacja
Jako jedyni bronili moich praw podczas pandemii. Jako jedyni z rigczem głosowali przeciwko rozdawnictwu. Jako jedyni są za utrzymaniem gotówki i wpisaniem jej do konstytucji.
#wybory #polityka
Jako jedyni bronili moich praw podczas pandemii. Jako jedyni z rigczem głosowali przeciwko rozdawnictwu. Jako jedyni są za utrzymaniem gotówki i wpisaniem jej do konstytucji.
#wybory #polityka
Czytałem wczoraj wpis na temat rozterek pewnego mirka na temat szybkiego w jego mniemaniu pójścia do łóżka z dziewczyną. W komentarzach został on dosłownie zrównany z ziemią. Wychodzi więc na to, że seks na trzeciej randce to dla większości społeczeństwa dość późne skonsumowanie znajomości damsko-męskiej.
Co więc czynić mam ja, stary prawiczek? Skoro prawie każdy idzie w tych czasach szybko do łóżka, to znaczy że ludzie śpią ze sobą zanim pojawi się głębsze uczucie. I w razie niezadowolenia z pożycia intymnego bez skrupułów zmieniają partnera na lepszy model, skoro jeszcze się do niego nie przywiązali. Seks ze mną w takim razie będzie automatycznie oznaczał moją porażkę, bo po oczywistej jednej czy dwóch kompromitacjach z mojej strony zostanę wyśmiany i porzucony. Wszędzie mówią że odwlekać seksów też nie można, bo wtedy ludziom zapala się lampka "Czego on mnie (i seksu) unika?". Przyznać się oczywiście do swojego nieskalanego stanu nie mogę, bo to oznacza totalne wyśmianie mojej osoby, o ile nie natrafiłem na samotną mamuśkę szukającą jelenia albo na jakąś dobiegającą trzydziestki korpobitch której nie chcą już samce alfa. A nie zamierzam być jedynie bankomatem. Nie mogę być sobą, bo bycie sobą skutkuje w moim przypadku porażką. Muszę grać kogoś innego.
Podsumowując: wychodzi więc na to, że tzw. wykopowi mizogini prezentują w sprawach takich jak moja jedyne rozsądne stanowisko. Trzeba podbijać do brzydkich i/lub spasionych dziewczyn z góry traktując je jak przedmiot, a po potrenowaniu na nich stopniowo przeskakiwać o stopień wyżej aż do panny na poziomie docelowym. Ewentualnie trzeba odżałować kasy na kilka wizyt u #!$%@? i tam powiedzieć że przyszedłem na szkolenie. Wszystkie inne rady to słodkie pierdzenie które nie przekłada się na realne życie.
#przemyslenia #oswiadczenie #seks #zwiazki #podrywajzwykopem #stulejacontent #tfwnogf #przegryw
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
@AnonimoweMirkoWyznania: Ja #!$%@?ę xDDDDDDD Naprawdę porady bandy gimnazjalistów, prawiczków i przegrywów traktujesz jakkolwiek poważnie? Wykop to nie życie, ludzie tu #!$%@?ą od rzeczy, kierując się jakimiś wyobrażeniami o sprawach, o których nie mają bladego pojęcia.
Komentarz usunięty przez autora
@Hypeman: A co ma pewność siebie do czytelnego sygnału od dupy, by ją #!$%@?ć? Akurat takie CZYTELNE sygnały są w cenie.
Ja też byłem powiedzmy że na Twoim miejscu. Spotykałem się z dziewczynami ale byłem prawiczkiem. Poznałem fajną dziewczyne i w około miesiąc od poznania się wylądowaliśmy w łożku. Potem praktycznie dzień w dzień uprawialiśmy seks i taki stan utrzymuje się w sumie do dzisiaj, z przerwami. Jesteśmy ze sobą od 4 miesięcy. Nawet nie podejrzewa że byłem prawiczkiem i była moją pierwszą bo
L U D Z I E S Ą R Ó Ż N I, boże, niektórzy traktują seks jako formę fitnessu, dla innych to połączenie dusz i wyznanie miłości, skończcie to swoje piwniczne #!$%@? jak to trzeba być badbojem
jednak są jeszcze szczątkowe ilości dobrych ludzi i mam nadzieję, że znajdziesz jeszcze kochającą kobietę, która Cię "przeszkoli" i będziesz z nią szczęśliwy i spełniony. tylko jak już - nie kłam na temat swojego braku doświadczenia, bo to się wyda. lepiej od razu postawić
@AnonimoweMirkoWyznania: chyba tylko kazdy z tych tam sie wypowiadajacych (albo czesc z nich by tak chciala, a nie ma z kim...).
Nie czytaj takich bzdur i postepuj tak,zebys zyl w zgodzie ze soba - bo o to przede wszystkim chodzi.
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: sokytsinolop
@sxill: @ripp1337: @mamrotekk: dlaczego sądzicie że to przez mirko mam takie przemyślenia jakie mam? Otóż nie, w realnym życiu niejednokrotnie byłem świadkiem złego traktowania osób takich jak ja. Myślałem, że to moje środowisko jest #!$%@? (chociaż to nie była żadna patologia), ale po lekturze internetowej okazało się że to powszechne zjawisko. Wykop jedynie utrzymał mój punkt
To jest anonimowy komentarz.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling