@nietopies: no to może faktycznie jest to wołanie o pomoc. weź jakoś delikatnie ją zagadnij, może potrzebuje towarzystwa (stąd konto), ale może faktycznie ma parszywy nastrój i trzeba dać jej trochę otuchy.
@nietopies: no to nawet jak lubi, to co z tego? nie zgrywaj świętoszka, co? a co do zapachu - faceci wydzielają specyficzną, bardzo przyjemną woń (coś porównywalnego do piżma z pieprzem), co z dobrymi perfumami daje super efekt, wiele kobiet to lubi. ja też na potęgę wąchałam byłego ;)
@KawiaDomowa: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD przeczytałem, że hedonizm to uzależnienie od przyjemności, czyli lubi się ruchać xD na odległość czy nie ale lubi ( ͡°͜ʖ͡°)
@KawiaDomowa: to nie ja! PS: Czemu chcesz bym miał wyrzuty sumienia? Ja osobiście staram sie trzymać z dala od osób, które mają toksyczny sposób bycia, bo akurat mam taki charakter, że łatwo przejmuję czyjeś cechy.
#tinder #bekazpodludzi
PS: Czemu chcesz bym miał wyrzuty sumienia? Ja osobiście staram sie trzymać z dala od osób, które mają toksyczny sposób bycia, bo akurat mam taki charakter, że łatwo przejmuję czyjeś cechy.
co proszę?
no to usuń matcha jak ona ma na Ciebie źle wpływać. Jezus Maria, z czym masz problem?
Komentarz usunięty przez autora