Aktywne Wpisy
Toxicat13 +3
Mam blisko 30 lat. Większość dorosłego życia byłam sama. Nie potrafię nawiązać bliskiej relacji, pomimo tego, że jestem ekstrawertykiem. Nie potrafię nikomu zaufać - bo czuje, że mężczyźni traktują mnie przedmiotowo. Nie narzekam na brak meskiej atencji - ale czuję, że jest to uwaga, która ma wyłącznie doprowadzić do sytuacji łóżkowej. Jak uwierzyć, że nie wszyscy faceci to dupki? Iks de.
#samotnosc #chcepogadac
#samotnosc #chcepogadac

bolsonn +1
Przygotowujesz się do sezonu w tym czasie twoja żona leci do Polski żeby ktoś jej ciało opryskał jakimś gównem xd #lewandowski #lewandowska #mecz
źródło: temp_file6860274811737315583
Pobierz

Siemanko.
Przygodę z wowem na poważnie zakończyłem na wotlk.
Grałem bardzo poważnie w polskiej gildii w hordzie na BLu.
Na koncie mam rogala i chciałbym wrócić, ale nie bardzo wiem, czy znowu łyknę bakcyla.
Jak jest w tym momencie najlepsza opcja ?
Czytam, że na sprawdzenie czy mi się spodoba musiałbym kupić Legion / ok 150 pln/ i czas gry miesięczny / ok 60 pln/
Czy jest jakaś tańsza opcja sprawdzenia ? :)
Mójangielski jest na poziomie" kali zjeść banana" więc pewnie mnie oleją.
Hi,
It's been a long while since I left Azeroth, but the latest news about demons coming back to invade my long-forgotten homeland make me anxious to come back and see that justice indeed prevails. I've been out of the loop for far too
Bardzo Wam dziękuję za podpowiedzi.
Napisałem do polskiego supportu o udostępnienie mi darmowych 7 dni.
Opisałem , że jestem z nimi od początku, grałem w
"Dziękuję za kontakt w sprawie wersji trial dodatku Legion. Obawiam się, że niestety nie posiadamy jeszcze wersji trial dodatku Legion.
Z radością informuję jednak,że udało się nam zrobić wyjątek i dodać do Twojego konta 7 dni czasu gry . Powinno to Ci pozwolić zerbać złoto na zakup tokena doładowującego konto. "