Aktywne Wpisy
sylwke3100 +772
Amerykanie pownni posłuchać naszych geniuszy (szczególnie tych z wykopu) i zlikwidować te krzaczory w najdroższej lokalizacji w mieście oraz sprzedać wszystko deweloperom.
Nie może być tak że emeryci, młodzi oraz ogólnie mieszkańcy sobie gdzieś odpoczywają i tak marnują przestrzeń która kosztuje pewnie dziesiątki jak nie setki tys dolarów za m2 i oszpeca te piękne wieżowce.
#nieruchomosci #deweloperka #rod #pdk
Nie może być tak że emeryci, młodzi oraz ogólnie mieszkańcy sobie gdzieś odpoczywają i tak marnują przestrzeń która kosztuje pewnie dziesiątki jak nie setki tys dolarów za m2 i oszpeca te piękne wieżowce.
#nieruchomosci #deweloperka #rod #pdk
Metodzik +293
=====================[DARMOWA GRA NA GOG]===================
FlatOut za D̲A̲R̲M̲O̲ w GOG
OCENA
METASCORE: 71 / USER SCORE 7.7
STEAM: Bardzo pozytywne (4,033 ocen)
DATA WYDANIA: 7 grudnia 2005
AKTUALNE❗ do 17.02 godzina 15:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu #metodzikpoleca epic zapraszam do plusowania TEGO WPISU oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych ofert będą na bieżąco dodawane. Jest też tam informacja jak się usunąć z listy
FlatOut za D̲A̲R̲M̲O̲ w GOG
OCENA
METASCORE: 71 / USER SCORE 7.7
STEAM: Bardzo pozytywne (4,033 ocen)
DATA WYDANIA: 7 grudnia 2005
AKTUALNE❗ do 17.02 godzina 15:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu #metodzikpoleca epic zapraszam do plusowania TEGO WPISU oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych ofert będą na bieżąco dodawane. Jest też tam informacja jak się usunąć z listy
#acleague
Wyjechałem z trawy tuż przed @zlymudzyn (?) za szykaną.
Lap 5, ostatni zakręt na prostą startową i wjechałem w tył @chuckd za co przepraszam, poczekałem, ale liczę się z karą.
Sam też raz kogoś za długo przetrzymałem przy dublowaniu, ale też nie wiem kto to - przepraszam!
I sorry @LKRIS (?) za kontakt przy dublowaniu w T1. Całkowicie pomieszało mi się kto za mną jedzie...
Przepraszam Cię najmocniej, dopiero się uczę. Następnym razem będę uważał.
Przepraszam najmocniej, już byłeś z przodu, ale miałem wrażenie że wpadam w poślizg i chciałem skontrowac i niestety zbyt mocno
Przez tę kolizję jak na załączonym wyżej wideo w trakcie pitów naprawiłem areo, co było ograomnym błędem, gdyż straciłem chyba z 1 pełne okrążenie. Później jechałem pomiędzy zawodnikami, którzy mieli nade mna 1 - 2 okr przewagi, a byli wolniejsi ode mnie. Jedni wolniejsi, drudzy szybsi i własnie przy tej kolizji się pogubiłem, bo myślałem, że ktoś wolniejszy
https://www.youtube.com/watch?v=HO3lXCsNMcQ
@LKRISS z tym PLP to jest dziwna sprawa, bo jak tylko zobaczyłem, że mam karę, to przejechałem przez PIT. Niestety nie zaliczyło mi odbycia kary. Możliwe, że nie zauważyłem od razu, że dostałem karę i nie zjechałem na tym samym okrążeniu. Sam nie wiem. Tak, czy siak, karę odbyłem.
Zresztą w moim przypadku to akurat ma marginalne znaczenie, bo i
Ja to jestem jakiś pechowy w tych wyścigach. Nawet w poprzednim sezonie jak już zacząłem w końcu ogarniać samochód i kręcić czasy, które pozwalały mi być w czołówce, to zawsze coś spieprzyłem (albo ktoś mi spieprzył) na początku wyścigu i