Aktywne Wpisy
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Mateo353 +19
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz

#acleague
Wyjechałem z trawy tuż przed @zlymudzyn (?) za szykaną.
Lap 5, ostatni zakręt na prostą startową i wjechałem w tył @chuckd za co przepraszam, poczekałem, ale liczę się z karą.
Sam też raz kogoś za długo przetrzymałem przy dublowaniu, ale też nie wiem kto to - przepraszam!
I sorry @LKRIS (?) za kontakt przy dublowaniu w T1. Całkowicie pomieszało mi się kto za mną jedzie...
Przepraszam Cię najmocniej, dopiero się uczę. Następnym razem będę uważał.
Przepraszam najmocniej, już byłeś z przodu, ale miałem wrażenie że wpadam w poślizg i chciałem skontrowac i niestety zbyt mocno
Przez tę kolizję jak na załączonym wyżej wideo w trakcie pitów naprawiłem areo, co było ograomnym błędem, gdyż straciłem chyba z 1 pełne okrążenie. Później jechałem pomiędzy zawodnikami, którzy mieli nade mna 1 - 2 okr przewagi, a byli wolniejsi ode mnie. Jedni wolniejsi, drudzy szybsi i własnie przy tej kolizji się pogubiłem, bo myślałem, że ktoś
https://www.youtube.com/watch?v=HO3lXCsNMcQ
@LKRISS z tym PLP to jest dziwna sprawa, bo jak tylko zobaczyłem, że mam karę, to przejechałem przez PIT. Niestety nie zaliczyło mi odbycia kary. Możliwe, że nie zauważyłem od razu, że dostałem karę i nie zjechałem na tym samym okrążeniu. Sam nie wiem. Tak, czy siak, karę odbyłem.
Zresztą w moim przypadku to akurat ma marginalne znaczenie,