Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +216
Trias +579
Ludzkość nie wynalazła jeszcze tortury wystarczająco okrutnej, żeby nadawała się dla typków, którzy wymyślili te wszystkie wyskakujące okienka, powiadomienia itp.
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
#gry #rpg #crpg #dos #larian #interplay
A z innej beczki:
Takie Sacrifice czy Giants: Citizen Kabuto to prawdziwe perełki i bardzo chętnie zobaczyłbym kontynuacje.
Wystarczy spojrzeć na trailery czy fragmenty gameplaya. Może jeszcze zmienię zdanie, ale raczej to nie będzie gra dal mnie. A najlepszym źródłem informacji o erpegach jest RPG Codex, nic im nie umknie: http://www.rpgcodex.net/tags.php?id=1725
@Bethesda_sucks: A jednak jest :)