Aktywne Wpisy

R2D2_z_Sosnowca +13
Jako że nowy rok to i nowe wyzwania oraz odkrywanie nowych punktów na mapie. Zaczęło się nietypowo bo burzą z piorunami i to taką jakiej już dawno nie pamiętałem. Ale po kolei. Najpierw #nightdrive
#r2d2zwiedza
#r2d2zwiedza
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Radiobloger +2
#bonzo
Nagrywałem kiedyś filmiki z bonzo (2016-17 sprite challenge, ostre sosy itd). Z tych czasów mam do niego numer telefonu.
Telefon dalej jest aktywny. Nie rozładował się, ale nikt nie odbiera.
Dodatkowo
Nagrywałem kiedyś filmiki z bonzo (2016-17 sprite challenge, ostre sosy itd). Z tych czasów mam do niego numer telefonu.
Telefon dalej jest aktywny. Nie rozładował się, ale nikt nie odbiera.
Dodatkowo

Przyszedł czas zmienić robotę i uczciwie potrzebuję małej porady.
Moje doświadczenie to:
1) Około roku z przerwami Flash + Action Script 3
2) Przerwa, kończenie studiów (które zostały wcześniej przerwane).
3) Trzy lata .NET z w tym:
- 75% to WinForms (.NET 2.0 i .NET 4.0) i ASP WebSite - wszystko ADO.NET, architekura 2003-2007 :/
- 10% .NET MVC 4 i 5 z Entity FrameWork + ciut nHibernate (trochę MS Silk, Knockout).
- 5% WebService'y SOAP
- 5% PHP + Postgre
MSSQL / TSQL ogarniam całkiem dobrze.
Teraz pytanie, czy warto szukać pracy pod kątem: -Chciałbym u Was pracować, bo chcę najnowszych technologii, ale tu potrzebuję jeszcze doświadczenia, czy szukać pod kątem tego co już robiłem?
Ponadto intensywnie edukuję się (z praktykami ( ͡° ͜ʖ ͡°)) pod kątem testów penetracyjnych :) mam parę sieci gdzie siedzą trochę irytujący ludzie, więc się bawię.
Dobry programista przesiądzie się z jednego języka na drugi, czy nauczy się nowego narzędzia w miarę szybko. Jak chcesz się uczyć nowych rzeczy to ucz się nowych rzeczy i tyle. Pójdziesz na stanowisko junior deva, potem awansujesz. Kwestia jak się czujesz z wyzwaniami i nowymi rzeczami i jak szybko chłoniesz wiedzę.
Mam już dość ADO.NET i tej archaicznej, spieerdolonej struktury sprzed 13 lat, kiedy pisali ją jeszcze-amatorzy (w czasach gdy nie było StackOverFlow, a w necie g---o można było znaleźć), a podstawą byl SQL wygenerowany kiedy przesiadali się z Access'a na WinForms...
#j---------t
jest u nas taki kolega, który pracuje tu już 12 lat (!) i nie potrafił po mnie (!) przeprowadzić drobnej zmiany w MVC4, więc sorry, ale ja się wypisuje z czegoś takiego.