@qmicha: Byłoby się czym chwalić, jakbyś kupił telefon innej marki niż Samsung/Apple. A tak to zwykła przeprowadzka między dwoma najpopularniejszymi obozami :P Coś w stylu 'Pokażę jak bardzo nie lubię iPhone'a kupując Samsunga'
@FunkyMonkey: Korzystałem z obu systemów. O 2-ch nie mogę złego słowa powiedzieć. IOS jest delikatnie płynniejszy i jego stylistyka bardziej do mnie przemawia, zaś możliwość customizacji androida przewyższa pod tym względem ios. Oba systemy są dopracowane.
@FunkyMonkey: jeśli zależy mu na aparatach to będzie zadowolony, a nie zawiedziony no i bateria w sumie to wszystkie podzespoły, jedyne co ma iPhone to troszkę inne podejście do tematu
@FIFO: Faktycznie, możliwość personalizacji urządzenia z Androidem jest ogromna, sam ustawiłem sobie twarz Dudy jako ikonkę do aplikacji, ale później zapytałem się siebie "po co ja to w ogóle zrobiłem?". IOS też można personalizować, a dzięki pewnym ograniczeniom interfejs zawsze będzie spójny. :)
@FunkyMonkey: faktycznie IOS jest po prostu lepszy. No i w droższych urządzeniach. Nie mówiąc już o jakości wykonania i miejscu w popkulturze. Nie rozumiem po co ten dialog ( ͡º͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_cKfCwi13v1HAXpVZHXuZ83ibMCQDGtYP.jpg
PobierzJestam zadowolny jak narazie.,..