Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
ponerLokej +57
Niesamowite jak świat potrafi się zawalić człowiekowi w jednej chwili (╥﹏╥)
Jeszcze miesiąc temu:
praca we #wroclaw
mieszkanie na wynajem
10 letni związek (narzeczeństwo)
perspektywy na przyszłość, poczucie bycia kochanym przez rodzinę, narzeczoną
Ostatni tydzień:
rozstanie z narzeczoną
nie chcą mi przedłużyć umowy w pracy więc zostaję do końca kwietnia,
wynajęte mieszkanie jest na mnie i dziewczynę, ale ja nie mam oszczędności, więc muszę się wynieść - brak
Jeszcze miesiąc temu:
praca we #wroclaw
mieszkanie na wynajem
10 letni związek (narzeczeństwo)
perspektywy na przyszłość, poczucie bycia kochanym przez rodzinę, narzeczoną
Ostatni tydzień:
rozstanie z narzeczoną
nie chcą mi przedłużyć umowy w pracy więc zostaję do końca kwietnia,
wynajęte mieszkanie jest na mnie i dziewczynę, ale ja nie mam oszczędności, więc muszę się wynieść - brak
Ależ to był weekend!
Sobota 3:00 startujemy z #rowerowykrakow na opisywany już szeroko wypad do Wrocławia. Wszyscy którzy jechali to @metaxy, @bynon, @regyam, @cree i @Mortal84, troche @makyo, a na początku @kiwacz i @Cymerek. Do wrocławia wiechalismy z @Mortal84 i @Cree w eskorcie miejscowych : @Dewastators i @krzysiekdw dzięki Panowie jeszcze raz!
Paradoksalnie nikt przez całą trasę nie złapał defektu nawet przebitej dętki, za to bardziej biomechaniczne usterki w kolanach zebrały żniwo :(
Pozytywnie zaskoczyły mnie krajobrazy na trasie, bo niby nie miało być nic ciekawego, a pola buraków cukrowych i olbrzymie kombajny do ich zbierania na pagórkowatej części Opolszczyzny mnie zauroczyły :) https://www.strava.com/activities/707832891
Pociąg powrotny już w niedziele 00:45. Siedzę koło cygana, ale ja śmierdzę bardziej, więc w sumie spoko :D
Dostałem potwierdzenie od szefowej, że poniedziałek wolny, wiec zdecydowałem, że wysiadam z Mortalem w Myslovitz-ach, żeby dojechać do rodzinki w Bielsku-B.
I tu zaczyna się dramat niedziela 3:40 ruszamy. Do Będzina jest spoko bo kitram się za kołem. Od Oświęcimia jest coraz gorzej. Walka z zasypianiem na rowerze jest chyba podlejsza niż jechanie pod wiatr z bombą. Nie mogę korzystać z lemondki bo od razu zamykają się oczy. Nie mogę utrzymać 30stki po płaskim, kawa na stacji nie pomaga, muszę co jakieś 50m robić krótkie "sprinty" na stojąco żeby się dokulać i nie zasnąć...
Reszta niedzieli dużo przyjemniejsza, trochę snu i chill na basenie w notabene "Cygańskim Lesie" :) https://www.strava.com/activities/710004150
Poniedziałek. To już powrót do KRK po południu. Do Osieka na Molo odprowadzają mnie brat i tata, który debiutował na szosie:) Potem jeszcze zachciało mi się szukać tej mitycznej asfaltowej Wiślanej Trasy Rowerowej, więc w sumie wyszło nawet ponad 100. https://www.strava.com/activities/710004150
#szosa #pokazstope
Statystyki:
Dystans: 402 km
Czas: ◷13:57:32
Średnia prędkość: 28,81 km/h
Średni puls: ❤132bpm
Maksymalny puls: ❤176bpm
Dystans: 65 km
Czas: ◷02:29:35
Średnia prędkość: 26,13 km/h
Średni puls: ❤126.1bpm
Maksymalny puls: ❤147bpm
Dystans: 108 km
Czas: ◷04:04:13
Średnia prędkość: 26,49 km/h
Średni puls: ❤133.6bpm
Maksymalny puls: ❤182bpm
W tym tygodniu to już 575km!
#rowerowyrownik #ruszkrakow #100km #200km #300km #400km #100km
@bynon: Popłakałam się ze śmiechu:)
@bynon: Weekend z cygańskim taborem?
@bynon: Miałem to samo pod koniec trasy do Wro, 2x zjechałem z drogi, musiałem włączyć muzykę na telefonie i przepalać co chwilę mocniej..