Wpis z mikrobloga

Mirki, mireczki, mirunie, kilka dni temu została zamknięta open beta BF1. Ogólnie strasznie byłem napalony na nią, żeby sprawdzić grę w akcji, czy jej poziom będzie równy hype'owi. Ogółem podobało mi się pomimo tego, że mapka jest średnia, czołgi były trochę op (no ale to imo była kwestia nauczenia się ich rozwalania), a snajperów było jak psów (osobiście jakoś nie cierpię kampienia, wolę prowadzić żywszy styl gry, oczywiście w granicach rozsądku, bo to nie CoD, teamplay jakby nie patrzeć to podstawa :D). Ogółem nie widzę większych zmian w stosunku do poprzednich części (niby w czwórkę nie grałem, ale patrzyłem jak kumpel gra albo na jakieś gameplaye z yt), oczywiście oprócz zmiany settingu. Wszystko się w sumie okaże w dniu premiery, jak będzie dostępna na wyciągniecie ręki cała zawartość nowego BF-a.

Jak w sumie myślicie, ludzie zostaną przy #bf4 czy jednak przerzucą się na nową część, bo jakby nie patrzeć, to będzie nowy flagowiec DICE a nie jakaś popierdółka ala Battlefront ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja w sumie poczekam do pierwszych recenzji i opinii innych graczy, ale nie ukrywam, w mało co się zagrywam ostatnimi czasy, a parę rundek w dobrego BF-a w wolnych chwilach bym rozpykał ( ͡° ͜ʖ ͡°).

#battlefield1 #battlefield #bf1 #gry
  • 5