#python Cześć, potrzebuje pomocy. Mam konto na pythonanywhere i stworzyłem sobie taki eh.. pseudo serwis. W zasadzie nic wielkiego delikatnie pozmieniany tutorial. Jeżeli możecie pomóc: a)chciałbym zrzucić w jakiś sposób backup - tak aby mieć u siebie lokalnie kopie. b)chciałbym przerzucić cały projekt na konto githuba. Dzięki.
@M4ks: Sorry a)chciałbym zrzucić w jakiś sposób backup - tak aby mieć u siebie lokalnie kopie. Jak to zrobić ? b)chciałbym przerzucić cały projekt na konto githuba. Jak to zrobić ?
@Marasson: Dodawanie istniejącego projektu do githuba 1. Utwórz lokalny projekt 2. Utwórz projekt na github 3. wejdź do katalogu projektu, zrób git init Za
Nie no k---a to jebnie To musi jebnac Nic nie robi k---a 7% 45 minut po północy bez powodu Ja p------e Ja obstawiałem 6k może do końca marca, a zaraz to my do końca stycznia to zrobimy #gielda #zloto
Cześć, potrzebuje pomocy. Mam konto na pythonanywhere i stworzyłem sobie taki eh.. pseudo serwis. W zasadzie nic wielkiego delikatnie pozmieniany tutorial.
Jeżeli możecie pomóc:
a)chciałbym zrzucić w jakiś sposób backup - tak aby mieć u siebie lokalnie kopie.
b)chciałbym przerzucić cały projekt na konto githuba.
Dzięki.
a)chciałbym zrzucić w jakiś sposób backup - tak aby mieć u siebie lokalnie kopie. Jak to zrobić ?
b)chciałbym przerzucić cały projekt na konto githuba. Jak to zrobić ?
Dodawanie istniejącego projektu do githuba
1. Utwórz lokalny projekt
2. Utwórz projekt na github
3. wejdź do katalogu projektu, zrób git init
Za
Zapraszam do mnie gdybyś potrzebował realistycznego projektu do nauki:
https://docs.google.com/document/d/1cEGtCH4GAhDpa-YWOx9xigLP7nnd5PT1Cg4j7kiCilU/edit?usp=docslist_api