Aktywne Wpisy

adisoniusz +337
Ogladam 12 gniewnych ludzi. Czarno-biały film gdzie 12 typów siedzi w pokoju i dyskutuje. Ale to jest dobre
źródło: temp_file4807261444847723908
Pobierz
vieniasn +81
przygotowywanie i spożywanie pożywienia jest zdecydowanie zbyt męczące i żmudne a tu jeszcze trzeba składniki pozyskać no za jakie grzechy ludzie muszą jeść

Czy jesteś przeciw zakazowi handlu w niedzielę?
Czy jesteś przeciw zakazowi handlu w niedzielę?
@acidd: Tutaj trafiłeś w dziesiątkę! Mi też nie... Obawiam się, że skończy się jak z "podatkiem od hipermarketów", który w pierwotnej wersji uderzył we wszystkich, poza hipermarketami...
-Lubię, jak mogę coś kupić awaryjnie w niedzielę, ale zakaz pozwoli na weekendowy odpoczynek pracownikom marketów - to też ludzie
@mykeil: jestem za sprzeciwianiem się za nie handlowaniem w niedzielę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Natomiast to czego zrozumieć nie mogę i raczej już nie zrozumię to jak jest jakiś 1 dzień wolny w którym mają być zamknięte sklepy i w maarketach pojawiają się ludzie zapasy na conajmniej kilka tygodni bo "jutro zamknięte"
Wracając do tematu to nie rozumiem dlaczego sklepy miałyby być zamknięte w niedzielę. Jest cały szereg innych zawodów w których także konieczne jest pracowanie w niedzielę to dlaczego akurat sklepy miałyby być zamknięte?
Najlepsze są jednak teksty tych "pokrzywdzonych" kasjerów, którzy mówią