Aktywne Wpisy
rodnekr +196
gniazdownik1016 +139
A propos ostatnich wydarzen co do zaostrzenia przepisow drogowych to mialem pewna rozkmine
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
#pasta #heheszki #copypasta
Kurde, nie wierzę, że państwo, które wali na takiego lekarza ~40k rocznie przez 5 lat nie chce ich zachować na własnym rynku... To jest dramat...
@americanfootball: mam nadzieję, że będziesz za te kilka/kilkanaście lat zadowolony z lekarzy, którzy wyemigrowali przed specjalizacją zamiast walczyć o polepszenie swoich warunków by móc zostać w Polsce :-)
Komentarz usunięty przez moderatora
zawsze moga gdzies indziej popatrzec za praca np na zmywaku xddd
@americanfootball: bo od nich zależy życie Twoje, Twojego dziecka, babci. Bo ich zawód jest na tyle uniwersalny, że mogą się wkurzyć i powiedzieć "p------ę to" wyjeżdżając do
Ile razy do c---a trzeba to powtarzać ?!
I druga sprawa, przez, że po jakimś czasie są
Notabene mam na roku nostryfikanta z Ukrainy więc info z pierwszej ręki - on i jego znajomi raczej celują na zachód ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@su1ik: U mnie ludzie po doktoracie (żeby było śmieszniej często to dr n. med.) niecałe 2000 zł na rękę. Handluj z tym :)
@Stragan: Tso? ZTCW nie ma obowiązku zdawania fizyki przy rekrutowaniu się na lekarski - przynajmniej na UJ i UŚ.