Aktywne Wpisy
Habebok +50
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
glassmice +330
Udało się!:d Pan nieuk zbanowany❤️
#paliwodahejtclub
#paliwodahejtclub
ale kiero zawołał mnie na tygodniowy przegląd CV i śmiechom przez łzy nie było końca:
1. fotki typu pic related to jakieś 90% obecnych CV. serio.
2. ale piszcie wy we wstępnej wiadomości na jakim stanowisku chcecie pracować i co umiecie;
3. za wpisanie "znajomość pakietu office" i nie ogarnięcie akapitów, odstępów i niewyjustowany tekst to sie powinno ludzi n---------ć;
4. listy motywacyjne są naprawdę fajne;
5. wpisywanie przez panny w zainteresowaniach 'makijaż' jest na poziomie wpisania przez faceta 'poranne golenie ryja '
6. w sieci jest multum darmowych wzorów CV, kuźwa weźcie je wykorzystujcie, nawet najprostsze z nich są bardziej schludne i dają wam przebite over 900000 nad stertą innych napisanych ciurkiem od entera;
7. karynka69xoxo@buziaczek.pl; kamilos666pussymagnet@koksu.pl -kurde serio?
8. nie wstawiamy clipartów, uśmieszków i buziaczków. zwłaszcza w zainteresowaniach: "dobra książka, dobry film, hehe muzyka ;P" "imprezowanie ;)" -to jest po prostu złe; a właśnie i piszcie konkretami- jakie gatunki/twórcy/autorzy
eh miraski, ludzie przedstawiają sie jako etiopia umysłowa, przez co są odstrzeliwani z miejsca, po czym dziwią sie, że nie mogą znaleźć pracy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#cv #szukaniepracy #pracbaza #takbylo #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Może one chcą się zatrudnić jako sekretarka? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Umiejętności - Pisanie na komputerze bez patrzenia w monitor.
(ʘ‿ʘ)
@jokefake: Serio wymienianie nazw zespołów, twórców czy autorów jest na miejscu ? Nie wiem, młody jestem i robiłem tylko czasem na czarno, CV nigdzie nie wysyłałem także pytam.
@jokefake: serio ktoś jeszcze wymaga? i bierze to na poważnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rekrutacja na stanowisko techniczne, ludzie na ostatnich latach inżynierki minimum, a wciąż pojawiały się smaczki w stylu:
"Jestem inteligentny i szybko się uczę, co wykazałem na teście wstępnym z języka francuskiego do 23 gimnazjum im. Marii Antoniny w Warszawie" (Nie pamiętam gimnazjum, ale #truestory)
CV z brzydkim albo niejednolitym formatowaniem to chyba standard.
@jokefake: a kogo i na co szukacie?:P ja mam ladne cv i bez bledow :P
po prostu przedstawiasz sie pracodawcy.
@Inzane: 'interesuje sie literaturą' i c--j. 'interesuje się literaturą indyjską z
tylko uzupełnienie cv o swoje motywy, plany i oczekiwania
no ale to tak jakby twoje zdanie.
@PolskiZloty: zawsze fajniej jest mieć większy obraz teoretycznego rozmówcy
@jokefake: Nie chce mi się w to wierzyć, że ludzie takie zdjęcia dają? Na jakie stanowisko te CV? XD