Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
To jest jakiś żart, już 9 noc z rzędu śni mi się były facet, zerwaliśmy rok temu po 7 latach razem. Nie mamy ze sobą kontaktu bo nie chciałam takiej toksycznej przyjaźni, od kilku miesięcy nawet o nim nie myślę, nie ma on kont społecznościowych to tym bardziej łatwo bylo się odciąć, a teraz nęka mnie we śnie. Jak byliśmy razem mieliśmy takie "porozumienie" wiedziałam kiedy o mnie myśli, kiedy coś jest nie tak, brałam telefon do ręki na chwilę przed tym jak zadzwonił czy napisał itd. Teraz od kilku dni jestem rozdrażniona i rozkojarzona przez ten sny ( ͡° ʖ̯ ͡°) #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #gorzkiezale #feels

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 8
MocnyZboczeniec: Wbrew pozorom co sądzi większość ludzi telepatia istnieje. Przekonałem się o tym kilka razy. Też mi się ktoś śnił a gdy się kontaktowałem to ta osoba mówiła, że myślała ostatnio o mnie. Ja bym tak dla pewności skontaktował się z typem, żeby wiedzieć czy wszystko z nim ok.

To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: sokytsinolop
MocnyZboczeniec (XD): @AAA90: Owszem istnieje. Uwierz mi też staram się wszystko racjonalizować. Nie wierzę w spiski ani przesądy, jestem ateistą ale tego co doświadczyłem nie jestem w stanie wytłumaczyć. Raz to mógłby być jakiś przypadek ale gdy zjawisko się powtarza można już mówić o regule. Też byłem dość mocno zszokowany. Widocznie gdy jesteśmy z kimś mocno związani powstaje między tymi osobami jakaś metafizyczna wieź. Myślę, że ten temat wymaga szerszego