Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dyszka: No ja nie wiem co tu śmiesznego. Jeśli ktoś nie ogarnia w internety i komputery i nie wie, że taki link może prowadzić do profilu klikającego, a nie konkretnej osoby, to się reakcji nie dziwię. Ktoś nazywa cię ścierą i wielka beka, że się mogłeś zagotować, no ubaw po pachy.
  • Odpowiedz
@dyszka: Zawsze mnie bawi jak panny piszą "DAWNO W------L NIE DOSTAŁEŚ? MOCNY TYLKO W GĘBIE A JAKBYŚ MNIE SPOTKAŁ TO BYM CI W---------A".
No, na pewno. Dostałaby strzała i płacz i po kolegów i jak to tak kobietę bić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dyszka: z czego jesteś dumny? z tego że ci fiut na czole wyrósł w tym momencie? bo między nogami jak widać brak ;) załza i owszem może czasami, ale ściera i lafirynda to chyba się trochę zagalopowałeś nie sądzisz? wydaje mi się że mocny to ty jesteś ale przy pisaniu postów a jak byś się ze mną spotkał to majty full, ale jak widać dawno w------l nie dostałeś to fikasz
  • Odpowiedz
@dyszka: Raz na jakimś fanpage widziałem to i jeszcze nie wiedziałem, że jest to link do profilu klikającego. Przez pierwsze 10 sekund zrobiło mi się gorąco i serducho zaczęło mocniej bić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz