Wpis z mikrobloga

Na dziś proponuje przetestowanie tego trybu: https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/328474-testy-nowej-mechaniki-odrodze%C5%84-dla-jednostek-naziemnych/

Tryb ten zawiera pojedynek dwóch zespołów. Obydwa mają ustalony zestaw pojazdów, które będą losowo dobierane do graczy. Gdy zostaną wykorzystane wszystkie, odrodzenie nie będzie możliwe.

Gracze będą mieli możliwość potrójnego odrodzenia z każdego punktu (3 dostępne od początku, później dodatkowo 1 do każdego).

Warunki:

-Wydarzenie dostępne będzie od 24 sierpnia 15:00.

-[Dominacja] Forsowanie Renu w zakładce „Wydarzenia i Turnieje".

-By uczestniczyć musicie mieć odkryty chociaż jeden pojazd z Ery 3 dla USA, bądź Niemiec.

Z uwagi na to iż nasze grono coraz mocniej się powiększa godzina do ustalenia.
Wczoraj gra toczyła się od okolic 18 do +/- 23.

@Pan_Kielonek: @KurzeJajko: @Rejwi: @Restin: @RX78: @PeaceUN: @finam: @Pan_Kielonek: @Antlion: @agablazej:
#warthunder #warthunderzwykopem
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HHHHHH: O tej godzinie to śmiało możesz wbijać na wykopowy ts: ts3.msurma.net . Na dole jest kanał warthunder i o tej godzinie na 100% będą ludzie :>
  • Odpowiedz
Po co oni dają do tych trybów czołgi kilka tierów niżej skoro i tak ich nikt nie weźmie.

To powinno byc tak zrobione, ze każdy czołg posiada swoją wartość i trzeba dobierać tak czołgi aby nie przekroczyć danej sumy. Chcesz wsiąść topowy dostępny czołg? Przygotuj się, na to, zę będzie to jedyny czołg jakim zagrasz, albo ewentualnie starczy ci punktów na wybranie jeszcze jednego, najsłabszego dostępnego.
  • Odpowiedz
@orkako: Nie wiem jak to działa. Wczoraj to odpaliłem mając dickera i tygrysa. Dostałem Panzer IV z osłonami którego nigdy nie miałem a potem panterę której też nie mam. :D
  • Odpowiedz