Wpis z mikrobloga

Coś mi tu nie gra zielonko - w awatarze masz stowarzyszenie Wierni Polsce Suwerennej, którego strona programowa zaczyna się od słów:

@kyloe: przecież to jakieś rosyjskie trolle, względnie pożyteczni idioci rodem ze Zmiany (no, przynajmniej ci niżej), pewnie to jakiś panslawizm pod przywództwem Rosjan czy inna kremlowska bzdura.
  • Odpowiedz
@xetrov: To nie są rosyjskie trolle, tylko znani i szanowani ludzie. Jeden z nich nawet startował najpierw na urząd prezydenta, a później do rady miasta, ale niestety on, jak i reszta ludzi jest bardzo szkalowana i to jest najgorsze. Trzeba walczyć o Wolną Ojczyznę!
  • Odpowiedz
@kyloe @MatiBicek: No, jak nie macie nic do powiedzenia konkretnego, to lepiej sobie odpuścić. A jak macie trochę wolnego czasu, to możecie zapoznać się z programem odbudowy Kraju, może któryś punkt was zainteresuje.
  • Odpowiedz
@Joz: A co, nie? A Dżucze? Wiem, że dość specyficzna doktryna, ale można zmodyfikować i wprowadzić na nasz grunt. A czytałeś, to co wstawiłem, czyli Program Odbudowy Kraju?
  • Odpowiedz
@WPS_1917-2017: Chlopcze, nie dziwi Cie przypadkiem ze wszystkie miejsca z flaga to kraje ktore mialy watpliwa przyjemnosc byc pod "patronatem" Rosji? I jakby nie patrzec - ni cholery nie maja ochoty doswiadczyc tego ponownie :D A wiec jak wielkim matolkiem z historii trzeba byc aby wklejac takie gowno, ktore kazdy moze zaorac w jedna minute? :D
  • Odpowiedz