@WPS_1917-2017: To ja wolę zrezygnować z tej "niezależności" i być w pełni "podległym" państwem, jeżeli nie muszę się martwić o to, że każdego dnia może mi wejść do domu policja i bez uzasadnienia zesłać nie do obozu pracy czy wieloletniego więzienia. Wolę zależny kraj w którym mogę swobodnie poruszać się po internecie i korzystać z wolności słowa, niż mieć jakąś śmieszną "niezależność" od złego zachodniego kapitalizmu.
@WPS_1917-2017: Przecież opublikowali raport, zamach prawdopodobnie zfinansowała Arabia Saudyjska. A arabusy sami doskonale się destalibizują, ich agresywna kultura wynikająca z Islamu nie zmieniła się od tysiąca lat. Patrz Turcja
@rzaden_problem: Rosja ze swoim PKB może być pretendentem conajwyżej do dołączenia do UE, a nie do supermocarstwa.
@YodaMonster: A ja popieram naszych polityków zabiegających o bazy w Polsce– to znacznie korzystniejsze niż zwiększone ryzyko bycia podbitym przez Rosję.
@Alkreni: Ale bycie podbitym przez USA za pomocą żołnierzy których sami wpuściliśmy jest już ok? Niby czemu mamy jednym ufać a drugim nie? Po wizach widać jak bardzo naszym przyjaciołom zza oceany na nas zależy.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@WPS_1917-2017: Przecież opublikowali raport, zamach prawdopodobnie zfinansowała Arabia Saudyjska. A arabusy sami doskonale się destalibizują, ich agresywna kultura wynikająca z Islamu nie zmieniła się od tysiąca lat. Patrz Turcja
@rzaden_problem: Rosja ze swoim PKB może być pretendentem conajwyżej do dołączenia do UE, a nie do supermocarstwa.
Komentarz usunięty przez moderatora