Aktywne Wpisy

xDrive +44
Jak nie cofnie swoich słów, to wypierdaIam...
36 lat? Co robiła przez ostatnią połowę swojego życia? Poza tym, co robi teraz: chcę, daj, miej, bądź...
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #k0bieta #k0biety
36 lat? Co robiła przez ostatnią połowę swojego życia? Poza tym, co robi teraz: chcę, daj, miej, bądź...
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #k0bieta #k0biety
źródło: Screenshot_20250810_163654_Tinder
Pobierz
AlexHunter +8
Dzisiaj po powrocie z pracy znalazłem na stole w kuchni mały słoiczek z karteczką od mojego 6-letniego syna: „Dla Ciebie, żebyś był zawsze uśmiechnięty 😊❤️”.
W środku były… cukierki, które sam dostał w przedszkolu na urodzinach kolegi.
Kiedy zapytałem, czemu mi je oddał, odpowiedział: „Bo Ty zawsze dajesz mi swoje najlepsze kawałki pizzy, więc ja Ci dam moje najlepsze cukierki”.
I tak oto siedzę, jem cukierki, i myślę, że mam najbogatsze życie
W środku były… cukierki, które sam dostał w przedszkolu na urodzinach kolegi.
Kiedy zapytałem, czemu mi je oddał, odpowiedział: „Bo Ty zawsze dajesz mi swoje najlepsze kawałki pizzy, więc ja Ci dam moje najlepsze cukierki”.
I tak oto siedzę, jem cukierki, i myślę, że mam najbogatsze życie
źródło: 0026F4AC-6C71-468F-872E-A5BBA222664B
Pobierz

a ja biegam dziesiatki kilometrow I rowerem jezdze setki a I tak bola...
a bola wlasnie po wykrokach ze sztanga...
Robie siady. Tylko siła idzie, obwód nie :( Biegam też, rowerem jeżdże. Nie setki km ale dziesiątki... No 20km max xD
wazne zebym mogl wbiegac na spore gorki, nawet wolno, byle nie przechodzic do marszu...
Albo zła technika. albo nieodpowiedni pod ciebie trening, przeanalizuj wszystko, bo rozumiem że notujesz co robiłeś na treningu, i pomyśl co mógłbyś zmienić.
Jem odpowiednio, już nawet muszę przyciąć kcal bo podlewa za mocno. Robię na nogi 5x5 siady najniżej jak mogę. Wolno w dół, dynamicznie do góry. Cisnę tak ciężko, że już czasami muszę pauzę między repsami robić. Progresja siłowa ogromna bo zaczynałem z 40kg z trudem, a teraz siadam 100kg. To więcej niż sam ważę.
Pomysł pierwszy: Skoro nie czułeś nóg a już miałeś zadyszkę, to może Twoja wydolność krążeniowo-oddechowa jest zbyt mała w stosunku do wytrzymałości mięśniowej nóg. Twoje nogi mają w------e na to co się dzieje podczas gdy serce i płucą robią wielkie wtfzarazumrzemy. Chociaż to mało prawdopodobne. Biegasz?
Pomysł drugi: wszystko gra tylko nie umiesz wymiernie ocenić efektów. Mierzysz obwody?
Pomysł trzeci i najbardziej prawdopodobny: Wcale nie robisz tego
Dodaj trening hipertroficzny zamiast jednego 5x5. Jak po nogach nie chce ci sie rzygać to zrobiłeś je słabo.
i naprawdę, przestań biegać