Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +574
Z nudów testuję różnicę między PB95 i PB98.
Hipoteza: Mimo, że paliwo 95 jest odpowiednie do tego silnika to sprawdzam, czy benzyna 98 bez dodatków etanolu jest bardziej kaloryczna a przez to czy daje więcej energii za mniej litrów.
Obiekt testowy: Honda Civic 1.3 z układem hybrydowym IMA
Warunki testów: Ni c---a nie obiektywne ( ͡º ͜ʖ͡º) Do pracy, na zakupy, czasami
Hipoteza: Mimo, że paliwo 95 jest odpowiednie do tego silnika to sprawdzam, czy benzyna 98 bez dodatków etanolu jest bardziej kaloryczna a przez to czy daje więcej energii za mniej litrów.
Obiekt testowy: Honda Civic 1.3 z układem hybrydowym IMA
Warunki testów: Ni c---a nie obiektywne ( ͡º ͜ʖ͡º) Do pracy, na zakupy, czasami
źródło: image
Pobierz
Zopyross +119
Nikt mi nie wmówi, że 50 metrów to coś więcej, niż przestronna kawalerka. Nie da rady przebywać na takim metrażu w np 3 osoby i nie zwariować. Gdzie przyjąć gości? gdzie wypocząć po kołchozie? gdzie przenocować rodziców? gdzie wyprawić czyjeś urodziny? jeśli jeden pokój jest dla dziecka to tobie i żonie zostaje 18 metrowy salon - na spanie, osobiste rzeczy, szafy, półki, suszarkę na ubrania itp itd, przecież to koszmar. Nie dziwię
źródło: msz
Pobierz

Ktoś chętny? na rynku są po 0,4€. Jako iż to śmieszne ceny czekam na propozycje od razu :D bardzo fajnie wygląda
źródło: comment_CdmvmbYWYsen1frA5NzRINsMm58HP3uY.jpg
Pobierznajczęściej są nic nie warte ale są przypadki w których są ;-)
Nie no dobra, oświeć mnie dlaczego jest specjalny?
Ja tam uważam swoje ;-) a jakbym powiedział, że jestem w global top 100 ekwipunków steam? to mi uwierzycie?
Moje słowo, że ten skin wart jest więcej zyska ?:D
@czarnyzawias: ale nie jesteś XD
@donpokemon: ;-)