Wchodzę na #facebook a tam wiadomość od nieznanej mi baby: "Musimy porozmawiać, Znalazłam twoje baranie włosy na sweterku mojego męża, co masz do powiedzenia dziwko?"
Chyba mam przerąbane ( ͡º͜ʖ͡º), chociaż z jej mężem (daleki znajomy) nie rozmawiałam już z rok czasu.
@bialaowca: Może rozpinany sweterek A może właściciel sweterka wrócił dość późno z baru...( ͡°͜ʖ͡°) Na swetrze zostały włosy któregoś z kolegów...( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@bialaowca: Powiedz, że ją zgłosiłaś na policję za nękanie a wpis przeczytała Twoja mała chrześnica i w tej chwili odbywa leczenie w zamkniętym ośrodku. Rachunek już wysłałaś łącznie z pozwem sądowym. ( ͡°͜ʖ͡°)
@bialaowca kiedyś do mnie miała jedna babka podobne problemy, najlepsze jest to że jej chłopa nigdy na oczy nie widziałam bo mieszkał 600km ode mnie o gadałam z nim sporadycznie o wspólnycj zainteresowaniach a ta do mnie z jakimiś żenującymi wyrzutami na fcb pisała że przeze mnie ją facet zaniedbuje xP
"Musimy porozmawiać, Znalazłam twoje baranie włosy na sweterku mojego męża, co masz do powiedzenia dziwko?"
Chyba mam przerąbane ( ͡º ͜ʖ͡º), chociaż z jej mężem (daleki znajomy) nie rozmawiałam już z rok czasu.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow
Jest i kolejna wiadomość
"Lafiryndo, ,poronilam przez ciebie...
Zadowolona jesteś?
Czemu nie odpisujesz ?"
Komentarz usunięty przez moderatora
Jutro przed twym domem stanie ONA i jej koleżanki z KOD...
Będą pochodnie i widły.
- ale taguj #rakcontent i #heheszki
no i prawilnie block.
Bądź silna.
A może właściciel sweterka wrócił dość późno z baru...( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na swetrze zostały włosy któregoś z kolegów...( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
dziwne, uprawiać s--s i w ogóle się do siebie nie odzywać