Wchodzę na #facebook a tam wiadomość od nieznanej mi baby: "Musimy porozmawiać, Znalazłam twoje baranie włosy na sweterku mojego męża, co masz do powiedzenia dziwko?"
Chyba mam przerąbane ( ͡º͜ʖ͡º), chociaż z jej mężem (daleki znajomy) nie rozmawiałam już z rok czasu.
@espectsorka: @bialaowca: jak tak czytam o tej zazdrości różowych to aż sie cieszę, że mój niebieski zakończył kontakt z chyba każdą koleżanka po poznaniu mnie. Przynajmniej wiem, że nie będę miała o corobić inb xD
@Dantalia z jego strony troche dziwne. Ja tam nie zrywałam kontaktów ze wszystkimi płci przeciwnej po poznaniu chłopaka. Dla mnie to troche taki sygnał jakby każda kobieta w jego życiu miała być jego potencjalną dziewczyną a skoro ma dziewczyne to nie potrzebuje więcej kontaktów xP tak jakby nie można było mieć znajomych wśród innej płci?
"Musimy porozmawiać, Znalazłam twoje baranie włosy na sweterku mojego męża, co masz do powiedzenia dziwko?"
Chyba mam przerąbane ( ͡º ͜ʖ͡º), chociaż z jej mężem (daleki znajomy) nie rozmawiałam już z rok czasu.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow
Jest i kolejna wiadomość
"Lafiryndo, ,poronilam przez ciebie...
Zadowolona jesteś?
Czemu nie odpisujesz ?"
@Hail_to_the_queen: Suka nie da pies nie weźmie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Dantalia: ( ͡º ͜ʖ͡º) [*]
Komentarz usunięty przez autora