Aktywne Wpisy

mirko_anonim +244
✨️ Jak zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu? Ⓘ
Minął rok od kiedy zacząłem zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu przez serwis uprzejmie donoszę. Zgłaszam tylko na policję, bo jestem przeciwny SM jako organizacji i uważam, że każda SM powinna zostać zlikwidowana.
- Przez ten czas tylko raz musiałem iść do sądu, bo komuś się wydawało, że wie lepiej gdzie może parkować.
- Kilkadziesiąt (może łącznie z 30) razy byłem na komendzie podpisać zeznania.
Minął rok od kiedy zacząłem zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu przez serwis uprzejmie donoszę. Zgłaszam tylko na policję, bo jestem przeciwny SM jako organizacji i uważam, że każda SM powinna zostać zlikwidowana.
- Przez ten czas tylko raz musiałem iść do sądu, bo komuś się wydawało, że wie lepiej gdzie może parkować.
- Kilkadziesiąt (może łącznie z 30) razy byłem na komendzie podpisać zeznania.
źródło: IMG-8935
Pobierz
StraznikWiecznosci +171
Hobbystycznie sprzątam #gory po idiotach... Ogarnijcie się w tym #swietokrzyskie. Sterta po przejściu 8 km pętli. Musiałem pakować pod pokrowiec przeciwdeszczowy.
źródło: 20260706_111804
Pobierz

Problem jest taki, ze aplikacja zapisuje sobie gdzies dane (metoda save(T) z repo), ale danych w bazie nie ma. Jak moge znalezc gdzie te dane sie zapisuja? Podejrzewam ze w jakims tmp tomcata bo cos zle skonfigurowalem. Po restarcie tomcata (uzywam tego wbudowanego w springboota) dane zostaja.