Wpis z mikrobloga

Siema czołgowe świry!
Tak się składa, że jadę na Gamescom, tak się składa, że gram sobie rekreacyjnie w WoTa, tak się składa, że mam akredytację i zaproszenie na konferencję Wargamingu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I mam do Was takie zapytanie, bo wiem, że kochacie czołgi tak samo jak ja. Czy chcecie, żebym zapytał devów o coś konkretnie? O coś, co Was nurtuje od dawna, a odpowiedzi ni widu, ni słychu?

#wot
  • 15
@XsomX: byłem kiedyś na Gamescomie i bardzo fajna imprezka była, WOT miał świetne stanowisko i fajnie można było pograć na wymaksowanych kontach :) (wtedy były tylko 3 linie: ruscy, niemcy i hamburgery). Taka rada, jak jedziesz na kilka dni to załatw najważniejsze sprawy (oglądnij najbardziej oblegane rzeczy) w czwartek i piątek bo w sobotę to jest masakra jeśli chodzi o ilość ludzi (nawet przestają wpuszczać po przekroczeniu masy krytycznej), w niedziele
@XsomX: spróbuj wybadać czy ta firma jest w ogóle w stanie zrobić senswony rebalans mm i art ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo mi się wydaje że oni najpierw 3 dni piją na umór zanim wezmą się za rozwiązywanie jakiegoś problemu
@Eau-Rouge: o co chodzi z tym xvm? myślałem że to raczej pomocne narzędzie
@KeineLust: Bo nic dobrego, po za karuzelą w garażu, do gry nie wnosi. A tylko powoduje że wszystkie debile, zamiast grać prawidłowo, to robią co tylko się da żeby zabić unicuma jak tylko go zobaczą. Co jest #!$%@?ące dla obu stron i dla atakowanego unicuma i dla teamu w którym są te #!$%@? bezmózgi, bo najczęściej giną niewiele robiąc, albo debil w arcie #!$%@? unicuma w jakimś gównie niskiego tieru, zamiast
@Eau-Rouge racja, wg powinno powinno nie tylko zająć się XVM ale też wieloma innymi modami jak te "wspomagające celowanie". Arty są teraz całkiem poronione, a granie czołgami superciężkimi jak przykładowo Maus lub zwyczajnie wolnymi jak O-I, czy ST-1 traci sens na otwartych mapach, bo nie dość że świecą się bez przerwy, to nie sposób unikać nimi strzałów od art. Do tego wolne czołgi ciężkie wylosowane +2 tiery są mało użyteczne, bo tracą