Aktywne Wpisy

mirko_anonim +438
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na

sforce +126
#gielda jesteście za podatkiem katastralnym od 3 mieszkania? Szczerze mówiąc, pomimo ze mam bardziej wolnościowe poglądy to takie opodotakowanie nie byłoby głupie, częśc ludzi pomyślałoby o innych formach inwestycji .

ERROR 1366 (HY000): Incorrect string value: '\xC5\x84' for column 'body' at row 1Kodowanie ustawiłem tym:
ALTER DATABASEstronaDEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci;Struktura bazy:
+-------+-----------------------+------+-----+---------+----------------+
| Field | Type | Null | Key | Default | Extra |
| id | mediumint(8) unsigned | NO | PRI | NULL | auto_increment |
| link | varchar(255) | YES | | NULL | |
| body | longtext | YES | | NULL | |
#naukaprogramowania
mysql -u root -p@oskar_15: uu, konsolowy, to jeszcze dochodzi kodowanie terminala i c--j wie co.
oskar@oskar-ThinkPad-T410 ~ echo "loś"loś
@oskar_15: xD bo wyswietla polskie znaki, tak?
źródło: comment_ytQMar2ZaNcu2u8aNw5D70t9Lveog3an.jpg
Pobierz