@desensitization: lato było pożądane kiedy wydajność rolnictwa była jeszcze bardzo niska. Przykład: chłodna pogoda w latach 1315-1317 wywołała klęskę głodu w niemal całej Europie. Nawet król Anglii będąc w jakiejś delegacji nie miał chleba do jedzenia. Obecnie najlepiej się żyje w państwach najchłodniejszych.
@SamGamgee: Lato jest w porządku - ale bez anomali typu 30+ Też nie znoszę upałów.. Dla mnie idealna temperatura w lato to do 24 stopni przy nic nie robieniu i 16 przy pracy fizycznej.
Najbardziej lubię wiosnę i zimę pod warunkiem że taka jest czyli duże mrozy utrzymujące się tygodniami, nie to, że odwilż i wszystko pływa, w opór śniegu, ale takie coś nie zdarzyło się już od kilku dobrych lat
Jak macie lekarzowi przynieść próbkę kału do badania laboratoryjnego to w czym się taką próbkę przynosi i ile tego gówna trzeba przynieść? I niby jak ja mam to wszystko ogarnąc, na rękę mam sobie nasrać i wsadzić to do pudełka?
##!$%@?
Też nie znoszę upałów.. Dla mnie idealna temperatura w lato to do 24 stopni przy nic nie robieniu i 16 przy pracy fizycznej.
Najbardziej lubię wiosnę i zimę pod warunkiem że taka jest czyli duże mrozy utrzymujące się tygodniami, nie to, że odwilż i wszystko pływa, w opór śniegu, ale takie coś nie zdarzyło się już od kilku dobrych lat