Aktywne Wpisy
thorgoth +466
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Miraski trzymajcie kciuki. 35 lat w bloku i dość :)
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Czas pić kawę na własnym tarasie.
#motoryzacja #auto #januszebiznesu #cebuladeals
A quattro u mnie tez pracuje, dobra sprawa :D
A co z wybuchami i niszczeniem silnika?
Sąsiadowi tydzień temu stanęło w płomieniach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chyba nie bez powodu do niektórych parkingów podziemnych zabraniają wjeżdżać zagazowanym samochodom.
Kumpel z Australii znowu, kupił accorda 8 i założył gaz, bo taniej i ma spokój.
Wychodzi na to, że u nas to c--j a nie instalacje?
Źle przypuszczam, że większe silniki będą bardziej tolerancyjne na gaz(v6,
Z wybuchami silnika? Srsly? A odnośnie parkingów podziemnych, to jakoś przeżyję, ewentualnie zrobię tak jak @lSandwichl: mówi i wyłączę odpowiednio wcześnie instalację
@I_try_to_talk_to_you: ktoś powyżej mówił żeby kupić Teslę, to będzie jeszcze taniej. Jakby mnie było stać i by były w PL normalnie supercharge, to wiadomo że bym kupił. Fan cebuli here ( ͡° ͜ʖ ͡°)