Wpis z mikrobloga

To uczucie kiedy tankujesz świeżo zagazowanym autem do pełna i za 40 litrów słodkiego eliksiru prędkości płacisz 70 zł. Nie montowanie instalacji LPG w samochodzie to jakiś absurd, nie rozumiem dlaczego na drogach są jeszcze samochody na benzynę. Płacisz 3000zł za dobrą instalację i w 10 lat oszczędzasz dziesięć razy tyle. Taniej to już chyba tylko komunikacją miejską, o ile macie bilety ulgowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#motoryzacja #auto #januszebiznesu #cebuladeals
mirekmirkowski - To uczucie kiedy tankujesz świeżo zagazowanym autem do pełna i za 40...

źródło: comment_5yiIX2sZ98urecGZT42tF2dwUjZSH6ml.jpg

Pobierz
  • 237
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirekmirkowski: U mnie montaż gazowszanki to 6k. Bardzo bym chciał ale to zbyt gruby projekt na chwilę obecną. Tak, czy siak popieram mocno. Żadem wstyd jeździć tanio. Żegnam snobów, którzy pożyczają od mamusi samochód.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@JUSTd0IT: to samo, motocykl mam (szkoda, że tego się zgazować nie da, bo bym sobie zastąpił zbiornik takim, gdzie miałbym 4l benzyny i np. 10 gazu), przyszedł czas na samochód i tylko LPG.

@lSandwichl: też parkuję wozem z gazem gdzie niby nie wolno i mam ten zakaz wymyślony przez debili głęboko w dupie. Ogólnie jestem bardzo praworządny, ale z czystą głupotą, która rozniosła się jak rak, trzeba walczyć.
  • Odpowiedz
Nie montowanie instalacji LPG w samochodzie to jakiś absurd, nie rozumiem dlaczego na drogach są jeszcze samochody na benzynę.

@mirekmirkowski: Ale zdajesz sobie sprawe, ze nie kazdy jezdzi kilkunastoletnim trupem, z wolnossacym silnikiem prostym jak budowa cepa? Gazowanie nowoczesnych, mocno doladowanych silnikow benzynowych jest mocno utrudnione (trzeba sporo sie napracowac, zeby nie bylo zadnych strat mocy i problemow z eksploatacja), natomiast w przypadku bezposredniego wtrysku paliwa w zasadzie niemozliwe.
  • Odpowiedz
  • 1
@mirekmirkowski panie mój kumpel rok rocznie bierze gaziakiem cala nasza paczke na wakacje i nawet zwrotu za paliwo nie chce bo po 20 zloty wychodzi "to tam p--o mi kiedys postawisz".
  • Odpowiedz