Aktywne Wpisy
Polecicie mi jakieś słodkie perfumy, które są bardzo trwałe i inni będę je czuli przez cały dzień ode mnie? Ale bardzo budżetowe do 150 zl
Mój faworyt to one million parfum, jednak za drogi
#perfumy
Mój faworyt to one million parfum, jednak za drogi
#perfumy

Jem pizze mrożoną wyobrażając sobie, że zamiast tego jem danie z luksusowej restauracji.
Szamotam ptysia wyobrażając sobie, że zamiast tego jest co wiercone w panience 10/10.
Katuje swoje auto o wartości mniejszej niż średnia pensja, wyobrażając sobie, że to Ferrari.
A mówili, że książki najlepiej rozwijają wyobraźnię. Otóż nie. Ja żadnej od 10 lat nie przeczytałem, a wyobraźnię mam bardzo rozwiniętą. Wyobraźnię najbardziej rozwija #!$%@?.
Szamotam ptysia wyobrażając sobie, że zamiast tego jest co wiercone w panience 10/10.
Katuje swoje auto o wartości mniejszej niż średnia pensja, wyobrażając sobie, że to Ferrari.
A mówili, że książki najlepiej rozwijają wyobraźnię. Otóż nie. Ja żadnej od 10 lat nie przeczytałem, a wyobraźnię mam bardzo rozwiniętą. Wyobraźnię najbardziej rozwija #!$%@?.

To się nazywa fart :P
Rebelianci kontroluja wszystkie nieukończone budynki w 1070 a SAA ukończone czyli rozkłada się to mniej wiecej 45%-55%.
Straty rebeliantów w 1070 ponoć sięgnęły 300 zabitych i 600 rannych ale pro gov sądzą że liczba jest większa.
#syria #bitwaoaleppo
https://twitter.com/C_Military1/status/761351389280952320
Tu masz link do walk w 1070 z teraz. Zresztą to że jest po połowie wiadomo od wczoraj.
A co do strat to napisałem ponoć. Na pewno ciężko stwierdzić w tym momencie ich rozmiar. Patrząc na stracone pojazdy, musza być ogromne.