Aktywne Wpisy
niemorzliwe +401
Nigdy nie kupujcie mieszkania w bloku który ma numer z literką M. Ja mam powiedzmy 13M m. 69 i co drugi kurier szuka mnie w bloku 13. Już nie wiem jak pisać na zamówieniach. Pisałem 13M/69 to jechali pod 13. Teraz piszę 13M m. 69 ale to też nic nie daje. Piszę komentarze do zamówień, ale to nic nie daje. Dzisiaj napisałem tak w uwagach do zamówienia: "Numer bloku to 13M, numer
kozinsky +184
Co myślicie jakby reaktywowali starego kaszlaka? #fiat #samochody #motoryzacja #ciekawostki #polska #auto
Powinienem się zmotywować i ćwiczyć kodzenie przed rozmowami rekrutacyjnymi, ale nie mam ochoty.
Nie wiem po prostu jak ćwiczyć, tutoriali nie chcę bo są nudne, mini-projekt nie wiem jaki.
Poradźcie coś. : /
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@jupino: zrób coś z #wyzwaniepython - chłopaki robią dobrą robotę
Ja nie zamierzam zostać programistą. Mam studia i kilka lat doświadczenia. Teraz nie mogę się wziąć do roboty po prostu.
A na koniec informacja bezpośrednio do Twojego umysłu który wyprodukował Twój komentarz:
Inteligencją nie jest tkwienie w domniemaniu, a na nim opiera się Twoje pytanie.
https://docs.google.com/document/d/1cEGtCH4GAhDpa-YWOx9xigLP7nnd5PT1Cg4j7kiCilU/edit
#python