@Golomp: UI Waze mi się podoba - wygodne i proste, No i mapy są dokładne. W Uk jest dużo użytkowników. Jestem ciekaw po prostu jak sobie radzi/jest popularne w PL.
@Lurriel: A, zapomniałbym. Nie uzywałem co prawda jakiś czas, ale w-------o mnie, że podczas jazdy nie można było np. zmienić adresu (że bezpieczeństwo niby) :c
@Golomp: teraz jest tylko komunikat, można "oszukując" kliknąć, że jest się pasażerem i można używać w pełni. @Lurriel: mapy są w miare dokładne, do osmanda nie mają się co porównywać, ale za to omijanie korków i wyznaczanie trasy działa bardzo dobrze
@Lurriel jeżdżę parę lat i nie narzekam. Jak coś jest źle na mapie to zawsze można samemu dorysować albo podrzucić info edytorom, żeby poprawili. Co do kwestii raportów to zawsze są na czasie, ale ich ilość zależy od regionu. Zawsze możesz zerknąć na Livemap i sprawdzić: https://www.waze.com/pl/livemap
#nawigacja #waze
@Lurriel: mapy są w miare dokładne, do osmanda nie mają się co porównywać, ale za to omijanie korków i wyznaczanie trasy działa bardzo dobrze
@Mageroy: dużo dróg też brakuje, tzn tych bardziej lokalnych:)