Wpis z mikrobloga

Mirki i MIrabelki,

26 lvl, 10 lat palenia. W listopadzie na świat przychodzi moja #corka :D Czas rzucić ten nałóg, żeby dziecko od małego nie było biernym palaczem...
Pierwsze trzy kroki już zrobiłem: przeszedłem na superlajty, ograniczyłem palenie do paczki na 3 dni oraz kupiłem Desmoxan.

Dajcie kilka plusów, żebym rzucił szybciej.
#oswiadczenie #rzucampalenie
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dorotka-wu potwierdzam, ale niestety po półtora roku niepalenia wróciłem do nałogu i palę już 10 miesięcy ;/ ten wpis mnie właśnie zmobilizował, żebym znów te książkę przeczytać ;)
  • Odpowiedz
@amdziak: desmoxan, 3 dni i nie palisz. Tylko pilnuj sie w chwilach słabości i pamietaj że nawet jeden papieros i caly wysilek w p---u.
W-------l wszystko co ci o fajkach moze przypominać zapalniczki, zapałki, popiełki itd itp. Wszelkie breloczki chuje muje i inne gadżety które z fajkami sie kojarza, staraj się nie nudzić.

powodzenia!
  • Odpowiedz
@kotownik: Nie ma nieprzyjemnych następstw. Jak masz silną wolę to rzucasz. Większość tych co rzuciła to po prostu rzuciła. Część się wspomagała farmakologicznie. Ale nie słyszałem by komuś udało ograniczeniami. Ty słyszałeś?
  • Odpowiedz
@gwynebleid: Gdybym tak nie rzucił, to bym o tym nie pisał.. ograniczyłem do 1 fajki dziennie przy popołudniowej kawie, po całkowitym odstawieniu czegoś mi brakowało, ale nie skręcało mnie. Paliłem paczkę dziennie. Nie pale 3,5 roku.
  • Odpowiedz
@amdziak: MEGA realne a jednocześnie fabuła z d--y wzięta i surealizm mocno. Mam niepalących kumpli którzy rozrywkowo ładuja na sen po 2-3 tabletki :3
  • Odpowiedz
@amdziak: dziękuje :) jeśli komuś to pomoże to wbiłem sobie do głowy ze chce przestać palić. Pózniej książka która wszyscy polecają plus desmoxan i działa niepalenie nawet jak coś więcej na imprezie wypije. Przyznam sie, zapaliłem raz jednego papierosa ale głównie dlatego zeby sprawdzić czy mnie dalej ciągnie i jak kolwiek w głowie miałem wspomnienie ze to miłe itd to mało sie nie porzygałem jak paliłem i wcale mi nie
  • Odpowiedz